Кофта M-Tac Hoodie Combat Multicam/Tan Розмір XS

Код:  440755706

Кофта M-Tac Hoodie Combat Multicam/Tan Розмір XS

Код:  440755706

Є в наявності

4 300

3 848

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви шукаєте зручну спортивну кофту в Military стилі для повсякденного використання, то варто звернути увагу на Hoodie Combat від бренду М-Тас. Дана модель також підійде для тренувань на полігоні та занять активними видами спорту.

Кофта виготовлена з м'якої, приємної на дотик тканини (бавовна з еластаном), яка тягнеться, не вигоряє, не парить і проста в догляді.

Вільний фасон худі не обмежує рухів під час фізичних навантажень. Рукав-реглан забезпечує ще більшу свободу рухів рук. Кенгуру-кишеня відрізняється своєрідною формою, що нагадує трапецію, і дозволяє зігріти руки, або зберігати необхідні речі. Капюшон і плечові вставки виготовлені з високоякісного матеріалу NYCO Extreme в патерні Multicam. Зручний капюшон регулюється та відмінно захистить від вітру і негоди. На грудях нашита вишивка логотипу бренду. Манжети на рукавах і поясі з трикотажної резинки зберігають форму та запобігають потраплянню холодного повітря. На рукавах кофти розміщені місткі кишені на застібках-блискавках, поверх яких нашиті велкро-панелі для розміщення ідентифікаторів та патчів.

Кофта Hoodie Сombat підходить для використання в прохолодні літні дні та вечори. Втім, в осінній, зимовий і весняний періоди худі можна носити як додатковий шар одягу. Дана модель стане відмінним вибором для військових, любителів активного способу життя та поціновувачів стилю Military. 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами