Черевики Mammut Mercury IV Mid GTX M 41 Dark iguana-iguana

Код:  440803415

Черевики Mammut Mercury IV Mid GTX M 41 Dark iguana-iguana

Код:  440803415

Є в наявності

10 972

9 975

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Mammut Mercury IV Mid GTX M – це легке та високоякісне взуття, розроблене спеціально для походів, туристичних поїздок та повсякденного носіння у міських умовах, коли погода непередбачено змінюється. Оновлена ​​версія популярної моделі оснащена гнучкою та чіпкою підошвою Vibram, що забезпечує оптимальну стійкість на різних типах поверхні. Амортизуюча 3D Memo Foam у підкладці та устілці, а також дихаюча та водонепроникна мембрана GORE-TEX гарантують високий рівень комфорту.

Для туриста, мандрівника чи міського мешканця черевики Mammut Mercury IV Mid GTX M стануть ідеальним вибором для активного відпочинку та повсякденного використання. Високоякісна шкіра nubuck terracare, що надає взуттю стійкості до погодних явищ та зносостійкості, виробляється в Німеччині. Мембрана GORE-TEX та шкіра terracare мають сертифікацію bluesign, що наголошує на турботі ТМ Mammut про навколишнє середовище.

Черевики Mammut Mercury IV Mid GTX M - надійний супутник для будь-якої пригоди, будь то міський маршрут або складний похід пересіченою місцевістю.

Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами