Черевики Lowa Malta GTX MID 45 Olive

Код:  440805653

Черевики Lowa Malta GTX MID 45 Olive

Код:  440805653

Немає в наявності

11 082

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Lowa Malta GTX MID - це універсальне взуття, призначене для активного відпочинку та подорожей у міських умовах, а також по пересіченій місцевості. Їх можна використовувати як для прогулянок міськими вулицями, так і для піших походів горами або лісовими стежками.

Черевики Lowa Malta GTX MID виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт і надійність у будь-яких умовах. Верх черевиків виконаний з міцної і водовідштовхувальної тканини, а внутрішня частина оснащена мембраною GORE-TEX, яка забезпечує захист від вологи і дозволяє ногам дихати.

Зручна посадка та анатомічна форма черевик створюють комфорт для ноги під час активного руху.

Міжпідошва черевиків виготовлена зі спеціально розробленого пластику LOWA DynaPU, що забезпечує відмінну амортизацію навіть за інтенсивного використання. Цей матеріал зберігає свої властивості навіть після багаторазового стиснення, забезпечуючи нозі комфорт і захист протягом усього часу носіння.

Завдяки високій якості матеріалів та інноваційним технологіям, черевики Lowa Malta GTX MID стануть надійним супутником для любителів активного способу життя, міських жителів і туристів, готових досліджувати світ.

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами