Набір шевронів 2шт. з липучкою PUNISHER Череп Каратель червоний, вишитий патч 5х8 см 4699433

Код:  440956007

Набір шевронів 2шт. з липучкою PUNISHER Череп Каратель червоний, вишитий патч 5х8 см 4699433

Код:  440956007

Є в наявності

194

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір шевронів "PUNISHER" – унікальні символи військового братства та непохитної вірності обов'язку та справедливості. На патчі нанесено символіку культового американського героя, Карателя – стилізоване зображення черепа, повністю прошите червоною ниткою.

Розміри
Універсальні розміри, 5х8 см, роблять шеврони зручними для різних видів уніформи, тактичного спорядження та повсякденного одягу.

Дизайн
Стильне зображення черепа, повністю прошите червоною ниткою на чорному тлі, створює контраст та привертає увагу. Щільний чорний борт надає нашивкам стиль і додаткову міцність.

Якість пошиття
Кожен елемент цього набору ретельно прошитий. Патчі виготовлені із високоякісних матеріалів. Вони стійкі до вологи та бруду. Вони не мнуться і не рвуться. Вони зберігають свій колір – не линяючи і не вицвітаючи під впливом зовнішніх факторів.

Кріплення
Липучка на звороті забезпечує патчам просте та надійне кріплення. Це зручне рішення для швидкого кріплення та заміни нашивок.

Призначення
Набір символізує не тільки ставлення до культового образу Карателя. Він висловлює рішучість та силу. Він наголошує на приналежності до військового братства. Він повідомляє про непохитну відданість поняттям честі, доброти, справедливості. Патчі ідеально підходять для використання у військових умовах. Вони можуть бути стильним аксесуаром у повсякденному житті.

Зроблено в Україні
Набір шевронів "PUNISHER" виготовлено в Україні, у місті фортеці Миколаєві. Він відповідає високим стандартам якості. Його покупка підтримає економіку країни, яка бореться за своє існування із жорстоким агресором.

Замовлення шевронів
Завітайте до нашого веб-сайту, виберіть цей набір, вкажіть дані для доставки, підтвердіть замовлення. Ми доставимо куплений вами набір по Україні та за її межі. Додайте стиль уніформі з набором шевронів "PUNISHER" в червоно-чорному виконанні.

Характеристики

Спосіб кріплення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами