Шеврон нашивка на липучці Герб Тризуб України 6х8 см жовтий хакі, вишитий патч 4649063

Код:  441012530

Шеврон нашивка на липучці Герб Тризуб України 6х8 см жовтий хакі, вишитий патч 4649063

Код:  441012530

Є в наявності

94

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Тризуб" на тлі хакі - це символ української гордості, нації, історії та культури. Його дизайн у формі щита, що візуалізує золотий герб України на тлі хакі, відображає дух України, її героїчне минуле та сьогодення.

Розмір
Патч має розмір 6x8 см. Це ідеальне рішення для використання на уніформі, спорядженні та інших видах текстилю. Його символіку добре видно. Він легко кріпиться та просто знімається.

Дизайн
Шеврон виконаний у вигляді щита кольору хакі. На ньому, жовтими нитками, вишитий великий Тризуб. Яскраво-жовтий колір контрастує з фоном хакі, створюючи характерне візуальне враження. Щільний жовтий борт завершує дизайн, гарантуючи довгий термін служби патчу.

Якість пошиття
Шеврон пошитий із високоякісної тканини з використанням міцних ниток. Якість пошиття та матеріалів забезпечують нашивці міцність та стійкість. Патч не боїться вологи, бруду, температурних перепадів. Він не рветься, не меніться, самостійно не відстає від текстилю, який прикріплений.

Кріплення
Зворотний бік патча обладнаний надійною липучкою. Вона розташована по всій звороті, гарантуючи надійне кріплення на уніформі або спорядженні навіть в умовах інтенсивного використання.

Призначення
Шеврон "Тризуб" є символом гордості за Україну і може бути частиною військової атрибутики або цивільного одягу. Він може стати частиною колекції військових нашивок.

Зроблено в Україні
Цей шеврон створений в Україні, у місті фортеці Миколаїв. Він висловить ваш зв'язок із культурою та історією України. Його покупка допомагає українському виробнику у складні воєнні часи.

Замовлення шеврона
Замовте шеврон "Тризуб" та висловіть свою підтримку України. Відвідайте наш веб-сайт, виберіть патч, вкажіть кількість та дані для доставки, виберіть зручний спосіб оплати та підтвердіть замовлення. Нехай цей патч стане символом вашої прихильності до українського народу та української держави. Ми готові доставити його як Україною, так і за її межі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 68
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами