Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор Поліції США віддзеркалений, вишитий патч 5х8 см 4710587

Код:  441034535

Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор Поліції США віддзеркалений, вишитий патч 5х8 см 4710587

Код:  441034535

Є в наявності

181

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір шевронів на липучці, виконаних у вигляді чорно-білого прапора США у дзеркальному виконанні із синьою смугою. Вони створені для вираження приналежності до сил правопорядку. Поєднання елегантного дизайну та символіки робить їх ідеальним вибором для уніформи чи колекції.

Розміри
Прямокутна форма та розміри 5х8 см забезпечують легкість використання патчів. Вони підходять для уніформи та текстильних аксесуарів – рюкзаків, сумок тощо.

Дизайн Прапор
США, вишитий у чорно-білому кольорі та дзеркальному виконанні, доповнений роздільною синьою смугою по центру. Цей унікальний дизайн виділяє шеврони та підкреслює приналежність до поліції.

Якість пошиття
Використання високоякісних матеріалів та професійне виконання гарантують довговічність та естетику. Щільний борт забезпечує додаткову міцність та зносостійкість.

Кріплення
Липучка на звороті патчів забезпечує надійне кріплення до різних видів одягу та текстильних аксесуарів.

Призначення
Набір є чудовим знаком співробітників правопорядку. Шеврони висловлюють відданість служінню суспільству та готовність захищати закон. Вони ідеально розмістяться на уніформі або стануть важливим складником колекції нашивок.

Зроблено в Україні
Набір пошитий в Україні, де сучасні технології та досвідчені майстри забезпечують найвищий стандарт якості текстилю. Вибір та придбання цих нашивок підтримує українське виробництво у важкі воєнні роки.

Замовлення шевронів

Відвідайте наш веб-сайт та оформіть замовлення на цей унікальний набір шевронів. Підкресліть свою приналежність до служби правопорядку з елегантністю та стилем нашого текстилю.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами