Шеврон нашивка на липучці Патруль Херсон хакі 7х9 см, вишитий патч 4649082

Код:  441034847

Шеврон нашивка на липучці Патруль Херсон хакі 7х9 см, вишитий патч 4649082

Код:  441034847

Є в наявності

156

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Патруль Херсона" – це виразний текстильний аксесуар. Патч органічно поєднує геральдичне зображення Херсонщини з написами "Херсон" і "Патруль". Він виконаний у формі щита і уособлює намір власника захищати Херсон та його мешканців.

Розміри
Розміри шеврона - 7x9 см. Вони забезпечують хорошу видимість символіки і дозволяють виділитися патчу на уніформі. Патч

дизайн
виконаний у формі щита. Головною фігурою шеврона є герб Херсонщини, що посідає центральне місце. Світло-зелена вишивка на зеленому (хакі) фоні забезпечує мілітарі-стиль. Напис "Херсон" вишитий у нижній частині патчу. Напис "Патруль" - у верхній частині, підкреслений окремою рамкою, що надає шеврону додаткового структурного елемента.

Якість пошиття
Цей шеврон виготовлений з використанням високоякісних матеріалів. Тканина основи, світло-зелена нитка вишивки та світло-зелений борт – стійкі до різних впливів навколишнього середовища. Це міцний, стійкий, естетичний патч. Він розрахований на тривалу службу та складні умови експлуатації.

Кріплення
Шеврон "Патруль Херсона" оснащено липучкою, що забезпечує надійне кріплення на уніформі чи спорядженні. Пат легко наноситься і знімається за необхідності, не порушуючи цілісності тканини. Цей шеврон призначений для візуального

позначення
патрульних Херсона. Він служить символом гордості за свій регіон та готовності служити та захищати його мешканців.

Зроблено в Україні
Шеврон був виготовлений в Україні – досвідченими майстрами на сучасному обладнанні з якісних матеріалів. Купівля шеврону допомагає місцевому виробництву та підтримує економіку України.

Замовлення шеврону
Ви можете замовити шеврон "Патруль Херсона" в Інтернеті: відвідайте веб-сайт; виберіть патч та кількість; надайте дані для доставки; виберіть форму оплати; підтвердіть замовлення. Ми оперативно доставимо покупку, як по Україні, так і за її кордони. Цей патч не тільки доповнить вашу уніформу або спорядження, але також стане виразним символом вашої відданості регіону.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 79
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами