Набір шевронів 2 шт на липучці Прапор США та Україна/США, вишитий патч нашивка 5х8 см 4648836

Код:  441035405

Набір шевронів 2 шт на липучці Прапор США та Україна/США, вишитий патч нашивка 5х8 см 4648836

Код:  441035405

Є в наявності

181

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір шевронів на липучці "Прапор Сша та Сша/Україна, кольоровий" - це виразні аксесуари, які підкреслять ваш зв'язок із двома країнами: Сполученими Штатами Америки та Україною. Він включає державний прапор Сша та поєднання прапорів Сша та України. Цей набір шевронів є візуальним виразом солідарності та взаємозв'язку двох народів та країн.

Розміри
Шеврони пошиті в розмірах 5х8 см. Це ідеальне рішення для використання на текстилі. Патчі помітні, але не громіздкі. Вони органічно впишуться у зовнішній вигляд і військової форми, і цивільного одягу, і різноманітних аксесуарів.

Дизайн
Дизайн цих шевронів подвійний. Один патч є точним відтворенням державного прапора США. Інший є поєднанням символіки США та України. По краю шеврони прошиті щільним естетичним бортом.

Якість пошиття
Обидва шеврони виконані з високоякісних матеріалів та прошиті щільним естетичним бортом. Це красивий текстиль, розрахований на тривалий термін служби та збереження естетики при інтенсивній експлуатації та численних праннях. Зворотні

сторони
шевронів оснащені липучками, які забезпечують надійне кріплення до форми або іншого текстилю. Патчі легко прикріплюються та знімаються, не пошкоджуючи цілісності одягу. Цей набір шевронів

підкреслює
важливий зв'язок між Сполученими Штатами Америки та Україною. Вони висловлюють підтримку, яку надає Україна в її боротьбі за незалежність. Шеврони виступають візуальним вираженням цінностей, яких дотримується їхній власник.

Зроблено в Україні
Патчі пошиті українськими майстрами, на території України, у місті-фортеці Миколаєві. Це якісна текстильна продукція, купівля якої допомагає українській економіці пережити важкий час війни.

Замовлення шевронів
Замовте набір шевронів на липучці "Прапор Сша та Сша/Україна, кольоровий" в інтернет-магазині. Виберіть патч та кількість. Вкажіть дані для доставки. Виберіть зручний спосіб оплати. Ми доставляємо замовлення по Україні та за її межі. Цей набір буде чудовим доповненням до вашої форми або колекції військової символіки.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Матеріал
  • Текстиль
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами