Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор України та США хакі, вишиті патчі 5х8 см 4648610

Код:  441035600

Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор України та США хакі, вишиті патчі 5х8 см 4648610

Код:  441035600

Є в наявності

181

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей шеврон є поєднанням прапорів двох країн - Сполучених Штатів Америки та України. Він символізує підтримку, яку виявляє народ США щодо боротьби України за свою незалежність. Він є символом співпраці, а також є виразним елементом військової символіки.

Розміри
Шеврон має прямокутну форму та розміри 5,2 х8, 2 см. Що робить патч добре видимим, але при цьому ненав'язливим. Дозволяє його носити на військовій формі чи цивільному одязі.

Дизайн
Основний колір шеврону – хакі. Що традиційно для військового одягу. На шевроні органічно об'єднані прапори США та України, що символізує партнерство та дружбу двох народів. Шеврон повністю прошитий. Він виконаний у кольорах, близьких до основного кольору патчу. Щільний коричневий борт по краю шеврона додає завершеності та акуратності дизайну.

Якість пошиття
Цей шеврон виконаний із високоякісних матеріалів та прошитий з великою уважністю до деталей. Він характеризується міцністю та довговічністю. Він розрахований на носіння у різних умовах – не рветься, не деформується, не вицвітає.

Кріплення
На звороті шеврона встановлена ​​липучка, яка забезпечує надійне кріплення на формі та дозволяє легко встановлювати та знімати шеврон без пошкодження тканини.

Цей шеврон
служить для візуального вираження підтримки України в її боротьбі та подяки українського народу за ту підтримку, що здійснює Сша. Патч можна носити на військовій формі, цивільному одязі, різноманітних текстильних аксесуарах. Це значний символ дружби, підтримки та солідарності у складних моментах.

Зроблено в Україні
Шеврон розроблений та прошитий на території України, у місті фортеці Миколаєві. Купуючи даний патч, ви підтримуєте українських виробників у важкий воєнний час. Замовлення шеврону Для покупки патчу - відвідайте Інтернет-магазин, виберіть потрібну кількість, вкажіть дані для доставки і виберіть зручний спосіб оплати. Ми здійснюємо доставку як по Україні, так і за її межами.
 

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Матеріал
  • Текстиль
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами