Набір шевронів 2 шт на липучці Прапор України та Ізраїлю, США, вишитий патч 4649065

Код:  441049595

Набір шевронів 2 шт на липучці Прапор України та Ізраїлю, США, вишитий патч 4649065

Код:  441049595

Є в наявності

181

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей набір шевронів на липучці є унікальним поєднанням символіки держав: США, Ізраїлю та України. Виконані у прямокутній формі ці патчі поєднують прапори двох країн, створюючи унікальний символ міжнародного співробітництва.

Розміри
Кожен патч має розміри 5x8 см, що робить їх компактними та зручними для розміщення на різних військових аксесуарах, уніформі чи спорядженні. Їх розмір забезпечує ясну видимість, зберігаючи при цьому стиль та естетику.

Дизайн
Дизайн патчів є унікальним поєднанням прапорів. Половина кожного патчу зайнята прапором однієї держави, інша половина іншої. З'єднання прапорів йде по діагоналі. Чорно-білий колір патча США/Ізраїль забезпечує чіткість і контраст. Кольоровий патч Україна/Ізраїль відображає державні прапори обох країн у їхніх натуральних кольорах. Щільний естетичний борт, чорного або синього кольору завершує оформлення нашивок.

Якість пошиття
Шеврони виготовлені на сучасному обладнанні, з використанням високоякісних тканин та міцних ниток. Їх конструкція стійка до фізичних впливів, зберігаючи первісний вигляд навіть за інтенсивного використання.

Кріплення
Кожен патч оснащений липучкою, що забезпечує надійне закріплення на різному текстилі. Це забезпечує простоту використання та надійність закріплення. Ці

шеврони
є символами єдності та співробітництва між країнами. Вони можуть використовуватись на військовій уніформі, тактичному спорядженні або цивільному одязі.

Зроблено в Україні
Набір розроблений та виготовлений в Україні, країні з багатою історією та культурною спадщиною. Купівля цього набору підтримує українських виробників у складний час боротьби за незалежність та існування.

Замовлення шеврону
Ви можете замовити цей унікальний набір шевронів на нашому веб-сайті. Просто виберіть потрібну кількість, вкажіть дані для доставки, виберіть зручний спосіб оплати та підтвердіть замовлення. Нехай ці шеврони стануть вашим символом підтримки та єдності різних націй.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Матеріал
  • Текстиль
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами