Набір шевронів 2 шт з липучкою Герб Тризуб України 6х8 см жовтий на синьому, вишитий патч 4649069

Код:  441049637

Набір шевронів 2 шт з липучкою Герб Тризуб України 6х8 см жовтий на синьому, вишитий патч 4649069

Код:  441049637

Є в наявності

181

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Тризуб" – символ гордості за Україну. Виконаний у формі щита. Візуал представляє золотий герб України, вишитий на блакитному тлі. Патч відображає дух української нації та символізує героїчне минуле та сьогодення України.

Розміри
Шеврон виконано у розмірі 6x8 см, що робить його ідеальним для використання на уніформі, спорядженні та інших військових аксесуарах. Він добре видно, легко кріпиться та знімається.

Дизайн
Шеврон пошитий у вигляді щита синього кольору. Головним елементом патчу виступає великий жовтий Тризуб. Вишивка відрізняється високим ступенем деталізації та виразності. Яскраво-жовтий колір вишивки контрастує з блакитним тлом. Це створює привабливе візуальне враження. Щільний жовтий борт по краю патча забезпечує завершеність форми та тривалий термін служби нашивки. Є відсилання до квітів прапора України.

Якість пошиття
Шеврон пошитий із якісної тканини, з використанням міцних ниток. Він не меніться і не рветься, не боїться вологи та бруду, не деформується під впливом перепадів температури, не линяє та не вицвітає.

Кріплення
Шеврон оснащено липучкою. Вона розміщена по всій його зворотній стороні. Її якість гарантує надійне та просте закріплення патча на уніформі чи спорядженні. Гарантує, що патч залишатиметься дома навіть за умов інтенсивного використання.

Призначення
Шеврон "Тризуб" служить символом гордості за країну та націю. Він може бути частиною воєнної атрибутики. Може носитися на цивільному одязі. Може скласти знакову частину колекції військових нашивок.

Зроблено в Україні
Шеврон розроблений та пошитий в Україні, в українському місті фортеці Миколаїв. Це якісний текстиль, призначення якого наголосити на зв'язку з культурою та історією країни. Його покупка допомагає українському виробнику у важкі воєнні роки.

Замовлення шеврона
Замовте шеврон "Тризуб" та висловіть свою підтримку України. Відвідайте веб-сайт і виберіть патч. Вкажіть кількість та дані для доставки. Виберіть зручний спосіб оплати та підтвердіть замовлення. Нехай цей патч стане символом вашої прихильності до національних цінностей. Ми доставимо його як Україною, так і за її межі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 68
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Синій
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами