Шеврон нашивка на липучці Ваш Текст, позивний, іменний, на замовлення 5х8 см 4649068

Код:  441049658

Шеврон нашивка на липучці Ваш Текст, позивний, іменний, на замовлення 5х8 см 4649068

Код:  441049658

Є в наявності

124

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон на липучці "ВАШ Текст ТУТ" - це ваш персональний патч, який надає можливість виразити себе та зробити вашу військову форму та спорядження по-справжньому унікальними. Тут ви можете розмістити будь-яке ваше повідомлення, будь то девіз, мотивуюча цитата, меседж, ставлення до життя або ще щось. Ціна на виріб – фіксована. Термін виконання 2-3 дні з моменту замовлення.

Розмір
Патч має розміри 8x5 см, що робить його ідеальною основою для розміщення повідомлення лаконічної форми розумного розміру. Шеврон простий у носінні, а текст вишитий на ньому (оптимально вибирати фразу до 6-7 слів), добре видно.

Дизайн
Шеврон виконаний у прямокутній формі та має класичний колір хакі. За потреби можна вибрати інший колір тканини основи. Вам надається повна свобода в дизайні - розмістіть будь-який меседж, який бажаєте бачити на вашій формі чи спорядженні. Вишивка буде виконана якісно та чітко. Зверніть увагу, повідомлення на цьому виді шеврона приймаються лише текстові.

Якість пошиття
Компанія гарантує високу якість пошиття. Патч прошитий щільним естетичним бортом, що забезпечує його тривалий термін служби та збереження чіткості вишивки. Вишивка виконується на відмінному матеріалі якісними нитками. Патч надійно кріпиться на форму та спорядження – не меніться, не рветься, не линяє та не вицвітає. Як кріплення шеврона використовується липучка, що забезпечує простоту його використання

.
Патч легко прикріпити до форми або спорядження та зняти, коли це необхідно.

Призначення
Шеврон "ВАШ Текст ЗДІЙ" допомагає вам висловити ваше особисте ставлення до навколишнього світу і внести оригінальність у зовнішній вигляд.

Зроблено в Україні
Шеврон пошитий в Україні, у місті-фортеці Миколаїв. Це якісний текстильний виріб, купівля якого висловлює підтримку місцевого виробника у важкий для країни час.

Замовлення шеврона
Замовте персональний патч "ВАШ Текст ТУТ" в Інтернет-магазині та надайте своїй формі індивідуальність. Ми оперативно його пошиємо та доставимо Україною та за її межі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами