Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор України, вишитий патч 3,5х5,3 см 4648884

Код:  441049769

Набір шевронів 2 шт з липучкою Прапор України, вишитий патч 3,5х5,3 см 4648884

Код:  441049769

Є в наявності

124

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Прапор України" - це значний елемент армійської символіки, який ідеально наголошує на приналежності до Збройних Сил України та висловлює гордість за свою країну. Патч виконаний у класичних кольорах українського прапора – жовтим та синім, з чорним бортом. Він є яскравим символом української національної єдності.

Розміри
Шеврон має компактні розміри 5,2 х3, 2 см. Що спрощує його носіння. Робить придатним для розміщення на різних елементах військової форми та спорядження.

Дизайн
патча – майже точне відображення національного прапора України. Жовто-синє полотно з чорним бортом по краю. Патч символізує гордість за свою країну та готовність відстоювати її свободу.

Якість пошиття
Шеврон виготовлений з якісних матеріалів та добре прошитий. Він міцний та довговічний. Не боїться вологи, бруду, сонячного кольору. Не вицвітає при інтенсивному використанні та частих праннях. Не рветься, не меніться, самостійно не відстає від одягу та спорядження.

Кріплення
На звороті шеврона встановлена ​​липучка. Вона займає весь виворітний бік патча і забезпечує просте і надійне кріплення до текстилю. Шеврон просто встановлювати та знімати. Він може використовуватися як самостійний елемент або в комбінації з іншими патчами.

Призначення
Шеврон "Прапор України" – відмітний знак військовослужбовця, волонтера, просто патріота України. Його можна носити на військовій формі, цивільному одязі, різноманітних текстильних аксесуарах.

Зроблено в Україні
Цей шеврон розроблено та виготовлено українським підприємством, на території міста-фортеці Миколаєва. Це високоякісний текстильний продукт. Його покупка не просто висловлює патріотичні почуття, а й підтримує українське виробництво у важкий воєнний час.

Замовлення шеврона
Придбати патч "Прапор України" легко - відвідайте Інтернет-магазин, вкажіть необхідну кількість, введіть дані для доставки та виберіть зручний спосіб оплати. Доставка товарів здійснюється як по Україні, так і за її межі. Є можливість пошиття шевронів за індивідуальними дизайнами. Носіть цей шеврон із гордістю за свою країну та український національний дух!

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 3,55,3
Матеріал
  • Текстиль
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами