Шеврон нашивка на липучці Всі в мене крякнути 6*8 см 4704016

Код:  441085988

Шеврон нашивка на липучці Всі в мене крякнути 6*8 см 4704016

Код:  441085988

Є в наявності

124

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Всі в мене крякнути" – це неординарний вираз характеру та бравади, представлений у стильному військовому аксесуарі.

Розміри
Нашивка виконана у розмірах 8х6 см. Вони ідеально підходять для вираження вашої індивідуальності, стилю та характеру. Вони підходять для використання на уніформі або як важлива частина колекції нашивок.

Дизайн
Шеврон виконаний у кольорі хакі з вишивкою темно-зеленими літерами – "Всі в мене крякнути". Стилізоване зображення качечки у жовтому кольорі додає нотку гумору. Додатковий текст, "PS Качечка ворогів роз*уячечка", вишитий білою ниткою. Весь дизайн пройнятий бравадою та погрозами на адресу ворогів.

Якість пошиття
Високоякісна вишивка та щільний борт гарантують нашивці довговічність та збереження початкової естетики та сенсу, навіть при інтенсивному використанні.

Кріплення
На звороті патча розміщена липучка. Вона займає весь виворот шеврона. Вона забезпечує простоту і надійність кріплення. Цей шеврон виражає сміливість, індивідуальність і навіть гумористичний настрій. Виступає ідеальним мотиватором. Він чудово підходить для тих, хто не боїться виділитись. Патч призначений для використання у військовій формі. Він може стати яскравою частиною колекції.

Зроблено в Україні
Цей шеврон – якісний текстиль, розроблений українськими майстрами для сучасних героїв України. Він пошитий у місті фортеці Миколаїв. Його придбання допомагає українському бізнесу вистояти у лихоліття війни.

Замовлення шеврона
Оформіть замовлення на шеврон "Всі в мене крякнути" та додайте неповторний акцент своєму стилю, підкреслюючи свою унікальність та сміливість. Відвідайте наш веб-сайт. Виберіть патч. Вкажіть дані для доставки та зручну форму оплати. Нашивки доставляються Україною та за її межі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 68
Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами