Черевики M-Tac тактичні зимові Thinsulate Black 42

Код:  441212321

Черевики M-Tac тактичні зимові Thinsulate Black 42

Код:  441212321

Є в наявності

3 616

3 287

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Дана модель термочеревиків має систему швидкісної шнурівки. Протектор підошви добре поводить себе на снігу і грязюці. Верхня частина черевика виготовлена з поліестеру.



 Утеплювач:   Thinsulate 200g
Thinsulate - цей унікальний утеплювач складається з мікроскопічних волокон, що в сотні разів тонші за людську волосину. Завдяки своїй текстурі він надійно зберігає тепло, невідчутний по вазі і стійкий до здавлення. Тому одяг з використанням Тінсулейт дуже легкий і теплий, що необхідно в умовах суворої зими. Притому, що Тінсулейт забезпечує вентиляцію, найтонші волокна володіють теплоізолюючою здатністю. Утеплювач легкий у використанні, речі можуть піддаватися як звичайному, так і хімічному очищенню, зносостійкий, не створює зайвого об'єму і дозволяє надавати прилягаючі силуети теплому зимовому одягу.  
Технологія виробництва мікроволокон утеплювача Тінсулейт була розроблена в 1960-х роках, тоді ж відбулися лабораторні дослідження. У 70-х Тінсулейт використовувався у виробництві одягу для лижників. З 2000-х він зайняв лідируючі позиції в індустрії професійного та повсякденного одягу. 
Складається утеплювач на 65% з поліолефінового і на 35% з поліефірного волокна. Теплоізолюючі волокна працюють за простим принципом - діаметр волокон від 2 до 10 мікрон. Навколо кожного волокна знаходиться шар повітря, він і буде зігрівати Вас в найсуворіших погодних умовах. Волокна мають порожнисту структуру, за рахунок чого Тінсулейт здатний зберегти необхідну кількість тепла навіть при намоканні.

Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 44

    На нозі сидять добре , ноги в них не втомлюються, температуру тримають до -10.

    Переваги:
    Дійсно не промокають , досить легкі як для зимового взуття.
    Недоліки:
    Недостатньо теплі
  • Олександр Голтуренко
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 45

    Очень доволен,сутки по снегу,не намокли,ноги сухие.

  • Роман Гук
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 42

    Товар відмінної якості. Рекомендую!

Дивитися усі відгуки до товару →