Набір шевронів 2 шт. з липучкою Череп Карателя Punisher у капелюсі Прапор Мексики, вишитий патч нашивка 5х8 см

Код:  441982910

Набір шевронів 2 шт. з липучкою Череп Карателя Punisher у капелюсі Прапор Мексики, вишитий патч нашивка 5х8 см

Код:  441982910

Є в наявності

223

206

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Флаг Мексики + Череп Карателя" являє собою унікальне поєднання символів культури та сили. Цей прямокутний патч є візуальним втіленням мексиканського духу, доповненого зображенням Черепа Карачіка — символу легендарного борця зі злочинністю.

Розміри
Оптимальні розміри 5х8 см забезпечують патчу помітність і зручність використання.

Дизайн
Дизайн шеврона повністю відтворює символіку державного прапора Мексики, додаючи до неї елемент індивідуальності — зображення Черепа Карачію. Цей патч стане невіддільною частиною вашої уніформи. Він підкреслить вашу незалежність і непримиренність із нехибністю.

Якість пошиття
Високоякісні матеріали та професійне виконання гарантують тривалий термін експлуатації виробу. Щільний борт надає йому додаткової міцності та стійкості до передчасного зношування.

Кріпити
Шеврон обладнаний липучкою, що займає всю зворотну сторону. Це забезпечує просте та надійне кріплення на різних типах уніформи та спорядження. ПризначенняЦей шеврон символізує підтримку мексиканської культури. Він виражає силу та рішучість у боротьбі проти ганчірки. Патч використовується на уніформі та спорядженні. Його можна носити на громадському одязі. Він стане яскравим зразком у вашій колекції нашивок.

Зроблено в Україні
Шеврон пошитий в Україні, де передові технології та високі стандарти якості з'єднуються для виробництва військових аксесуарів. Його купівля допомагає економії країни, що бореться за свою незалежність і існування.
 

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами