Набір шевронів 2 шт. на липучці Поліція особливого призначення чорний 8х9,5 см

Код:  441986012

Набір шевронів 2 шт. на липучці Поліція особливого призначення чорний 8х9,5 см

Код:  441986012

Є в наявності

385

356

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір шевронів являє собою два патчі як щит чорного кольору. На кожному з них вишита символіка поліції особливого призначення, включно з написами "ПОЛІЦІЯ" зверху та "ОСОБЛИВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ" з боків, виготовленими жовтими нитками. Також є синьо-жовта мапа України, зображення хижого птаха та герба України. Вишивка займає велику частину площі шевронів, а форму кожної нашивки підкреслює щільний чорний борт.

Розміри
Кожен шеврон має розміри 8х9,5 см, що забезпечує його помітність і чіткість на уніформі.

Дизайн
Дизайн шевронів яскравий і інформативний. Чітка форма щита, підкреслена чорним бортом. Вишивка, виготовлена яскравими кольорами. Символіка, що відповідає важливій структурі Поліції. Всі елементи забезпечують естетику та інформативність патчів, що входять до набору

Якість пошиття
Патчі виготовлені з високоякісних матеріалів, на сучасному обладнанні. Вишивка нанесена професійно. Щільний борт надає завершеності стилю та міцності. Кожен елемент нашивок забезпечує виробам довговічність і стійкість до зношування.

Кріпити
Як елементи кріплення нашивок обрана липучка. Вона займає весь зворотний бік. Встановлення нашивок просте та надійне. Липучка дає змогу швидко розмістити та замінити патч, не пошкоджуючи цілісності уніформи.

Призначення
Набір призначений для візуальної ідентифікації працівників поліції особливого призначення. Візуал патчів дає змогу створити професійний і легко впізнаваний вигляд. Нашивки можуть використовуватися як елементи уніформи. Буде цінним придбанням для колекції мілітарі нашивок.

Зроблено в Україні
Набір зроблений українським текстильним підприємством, на території українського міста-кріплення Ніколаїв. Це якісний і сильний текстиль. Його купівля допомагає місцевому виробнику у важкий воєнний час.

Замовлення набору
Придбати набір шевронів "Поліція особливого призначення" можна онлайн. Відвідайте сайт. Виберіть вподобані патчі. Виберіть кількість і дані для відправлення. Виберіть зручну форму оплати. Потримайте місцеве виробництво й підкресліть свою важливу роль у сучасній Україні.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 89,5
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами