Набір шевронів 2 шт. з липучкою прапором штату Техас з Черепом Карателя Бик Рога, вишитий патч нашивка 5х8 см

Код:  441987344

Набір шевронів 2 шт. з липучкою прапором штату Техас з Черепом Карателя Бик Рога, вишитий патч нашивка 5х8 см

Код:  441987344

Є в наявності

223

206

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон на липучці "Флаг Техасу з рогами бика" — унікальний текстиль. Являє собою поєднання прапора американського штату Техас і стилізованих зображень рогов бика — символу цього штату. Може використовуватися для прикрашування форми, цивільного одягу, різного виду текстильних аксесуарів.

Розміри
Шеврон пошитий у розмірі 5х8 см. Його форма та розміри роблять патч зручним і відповідним для використання на уніформі, тактичному спорядженні або як елемент колекції.

Дизайн
Прапор Техасу з додаванням стилізованих рогів бика. Щільний борт по краях. Весь візуал патча створює яскравий образ, що запам'ятовується. Кожна деталь ретельно вишита. Об'єднання прапора та символу штату виділяють нашивку з асортименту аналогічних товарів. Роблять патч виразнішим і символічнішим. 

Якість пошиття
Професійне пошиття та високоякісні матеріали забезпечують міцність і довгий термін експлуатації виробу. Щільний борт додає зносостійкості та підкреслює форму нашивки.

Кріпити
Липучка на всьому зворотному боці шеврона забезпечує просте та надійне кріплення. Вона дає змогу легко прикріпити шеврон до будь-якої текстильної поверхні.

Призначення
Патч призначений для носіння на формі або цивільного одягу. Він буде значущим елементом колекції. Його можна використовувати для прикрашання різного типу текстильних аксесуарів — сумок, рюкзаків тощо.

Зроблено в Україні
Нашивка розроблена та пошита в Україні, на базі текстильного підприємства міста-кріплення Николаїв. Це яскравий зразок якості українського текстилю.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами