Набір шевронів 2 шт. з липучкою Прапор США та лапка для службових собак, K-9, кінологів, кінологічна служба

Код:  441987392

Набір шевронів 2 шт. з липучкою Прапор США та лапка для службових собак, K-9, кінологів, кінологічна служба

Код:  441987392

Є в наявності

223

206

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір шевронів "Флаг США/лапка" призначений для кінологічної служби. До набору входять дві нашивки.

  • Кріплення — липучка.
  • Розміри — 5х8 см;
  • Форма — прямокутна;
  • Кількість — 2 шт.;
  • Основа — тканина, зображення вишивки;

Це стильні та функціональні аксесуари. Шеврони, що входять до набору, можна використовувати на різних елементах спорядження й одягу. Підходять для спорядження людини або службового собаки.

Розміри
У наборі дві нашивки з однаковим розміром — 5х8 см. Що забезпечує гарний візуал для наочного представлення символіки кінологічної служби США.

Якість матеріалів
Патчі виготовлені з матеріалів, якість яких гарантує довговічність нашивки та збереження чіткості символіки. Вибір матеріалів гарантує тривалу збережність шевронів навіть за інтенсивного використання.

Якість роботи
Кожен шеврон акуратно прошитий. Символіка нанесена на поверхню нашивок із великою увагою до деталей. Якість роботи забезпечує естетичний і професійний вигляд кожного патча. Чітка вишивка й акуратний борт гарантують стиль і довговічність кожної нашивки.

Якість кріплення
Для зручного та надійного кріплення шеврони обладнані велкролипкою. Це забезпечує простоту використання й можливість швидкої заміни патчів. За бажання, для додаткової фіксації, шеврони можна пришити.

Сфера застосування
Ці шеврони можуть бути використані на одязі, головних уборах, рюкзаках, сумках та іншому спорядженні представників кінологічних служб. Їх можна використовувати на спорядженні службових собак. Вони допомагають візуально ідентифікувати кінологічну експлуатацію та додають стильного акценту до зовнішнього вигляду працівників кінологічної служби та їхніх собак.

Купуємо шеврони в українського виробника
Купуйте якісні шеврони "Флаг США/лапка" у українського виробника. Підкресліть свою важливу загальносвітню роль. Дозвольте оточенню чітко розуміти складність завдань, що стоять перед вами та службовим собакою. Створіть стильний образ із якісною українською текстильною продукцією.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами