Набір шевронів 2 шт., світяться в темряві з липучкою Птах Фенікс 8х9,5 см, вишитий патч

Код:  441987482

Набір шевронів 2 шт., світяться в темряві з липучкою Птах Фенікс 8х9,5 см, вишитий патч

Код:  441987482

Є в наявності

263

244

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей набір шевронів містить дві нашивки як щит, виготовлені з особливого матеріалу — плівки, що світиться в темряві. У світлу пору доби фон нашивок білого кольору, але в темряві вони світяться зеленим кольором. На кожному патчі вишита птах Фенікс, виготовлений у синьо-жовтих тонах. По краю кожної нашивки виготовлений жовтий щільний борт. Розмір патчів — 8х9,5 см. Шеврон прикрасить форму військового, поліцейського, рятувальника, медика. Патчі можна використовувати на рюкзаках, на сумках, на чохлах, на інших елементах спорядження. Набір має ефектний вигляд у колекції мілітарі нашивок, поруч із шевронами ЗСУ, патчами поліції, нашивками МВС і МНС тощо.

Виготовлені з високоякісних матеріалів, шеврони вирізняються довговічністю й естетикою. Особливий матеріал — плівка, з якої пошиті шеврони, забезпечує ефект світіння в темряві. Щільний і красивий вишитий борт підкреслює форму щита. Розмір (8х9,5 см) забезпечує гарну видимість вишитої на патчах символіки. Основа шеврона виготовлена з тканини. Плівка розміщена поверх неї. Усі символи та борт патча — це якісна вишивка.
Кожна нашивка ретельно прошита з високим ступенем уваги до деталей. Вишивка образу птиці Фенікс зроблена майстерно, надаючи нашивкам естетичного вигляду. Це патріотичний набір. Фігура Фенікса вишита у кольорах українського прапора та символізує непорушність України та її захисників.

Кріпляться шеврони за допомогою липучки. Це зручно, швидко, дає змогу експериментувати з візуалом, змінюючи нашивки на тактичному спорядженні. Також патчі можна пришити. Що додає впевненості в збереженні нашивок у ситуації будь-якої складності.

Набір ідеально підходить для тактичного одягу, спорядження та уніформи, колекційних патч-бордів. Шеврони Фенікс можна використовувати як знаки відмінності на військовій формі. Фенікс слугує символом сили, відродження і віри в рідну країну. Унікальний ефект світіння в темряві робить нашивки ще привабливішими та загадковішими. Такі нашивки підійдуть і громадянським особам, у разі використання темної пори для більшої безпеки на дорогах. Прикріплені до сумки або до одягу, ці патчі стануть яскравим елементом у темряві. Незалежно від того, де будуть використані вишиті шеврони, вони привертатимуть увагу, підкреслювати індивідуальність і стиль їхнього власника.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 89,5
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами