Набір шевронів 2 шт на липучці погон "УЗ" Погон Укрзалізниця и Лого Укрзалізниця, вишитий патч нашивка

Код:  441987551

Набір шевронів 2 шт на липучці погон "УЗ" Погон Укрзалізниця и Лого Укрзалізниця, вишитий патч нашивка

Код:  441987551

Є в наявності

169

156

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набор шевронов Погон Укрзалізниця + Лого Укрзалізниця – комплект из двух элементов.

Розміри — 4х9 і 5х8 см;
Кількість — 2 шт;
Форма — прямокутна;
Матеріал — тканина.

До набору входять погон і шеврон, які є символами приладдя до української Залізної дороги. Погон виготовлений у темно-синьому кольорі та прикрашений гербом України та логотипом компанії. Шеврон логотип виготовлений у кольорах державного прапора України — жовтий низ і світло-синій верх, з логотипом Укрзалізні по центру.

Розміри
Пгон має розміри 4х9 см, а шеврон лого УЗ — 5х8 см. Такі розміри нашивок забезпечують зручність використання й чіткість вишивки, роблячи шеврони добре помітними. Разом два набори створюють єдиний образ працівника української залізниці.

Якість матеріалів
Обидва шеврони набору виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують міцність і довговічність. Тканина погона та шеврона стійка до зношування. Вишивка зроблена міцними та красивими нитками.

Якість роботи
Кожна деталь вишивки виготовлена з високою точністю й акуратністю. Набір має естетичний і професійний вигляд. Логотип Укрзалізні та герб України чітко виділені та легко впізнавані. Щільний борт підкреслює форму обох нашивок, надає їм стиль, естетику та міцність.

Якість кріплення
Завдяки липучці на зворотному боці шеврони зручно кріпляться на будь-який текстиль. Її якість забезпечує швидке та надійне кріплення. За потреби — оперативну заміну. За бажання шеврони можна пришити.

Сфера застосування
Цей набір шевронів ідеально підходить для працівників Української Залізної дороги. Патчі допомагають візуально ідентифікувати належність до транспортної компанії. І погон, і шеврон створюють єдину корпоративну атмосферу. Нашивки також можуть використовуватися як важливий елемент колекції.

Купуємо шеврони в українського виробника
Ви можете купити цей набір шевронів онлайн і замовити його доставку по Україні та за її межі. Відвідайте сайт магазину та виберіть шеврони українського виробництва. Це якісна текстильна продукція, придбання якої допомагає українському бізнесу протистояти у важкий воєнний час. Підкресліть свою належність до важливої в сучасній Україні професії з якісною українською текстильною продукцією.

Характеристики

Спосіб кріплення
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами