Шеврон нашивка на липучці Поліція спеціального призначення чорний 8х9,5 см

Код:  441987620

Шеврон нашивка на липучці Поліція спеціального призначення чорний 8х9,5 см

Код:  441987620

Є в наявності

201

186

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон являє собою щит чорного кольору з кольоровою вишивкою. На нього нанесена символіка поліції особливого призначення. Це якісний текстиль, що дає змогу візуально визначати належність до важливої та відповідальної структури. Нашивка виготовлена з чудових матеріалів, вирізняється естетикою й інформативністю.

Розміри
Шеврон вишитий у розмірі 8х9,5 см. Це досить велика, помітна, інформативна, зручна нашивка.

Дизайн
Дизайн шеврона яскравий і інформативний, з виразною вишивкою, яскравими кольорами та різноманітними символами, що робить його легко впізнаваним. На патчі є написи "ПОЛІЦІЯ" зверху та "ОСОЛІВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ" з боків, виготовлені жовтими нитками. У центрі розташована синьо-жовта мапа України, над якою зображена хижа птиця із широко розставленими крилами. Над птицею вишитий герб України з використанням синіх і жовтих ниток. Вишивка займає більшу частину патча, а форму підкреслює щільний чорний борт.

Якість пошиття
Патч виготовлений із високоякісних матеріалів. Він не мнеться й не рветься, не линяє й не блякне. Вишивка зроблена професійно. Всі елементи нашивки забезпечують естетику, довговічність і стійкість до зношування.

Кріпити
Шеврон обладнаний липучкою на зворотному боці. Цей варіант кріплення зручний, надійний і простий. Він дає змогу встановити та замінити нашивку, без пошкодження цілісності тканини уніформи.

Призначення
Шеврон призначений для ідентифікації приладдя до поліції особливого призначення. Для створення професійного та впізнаваного вигляду працівників. Він зручно розміститься на уніформі. Може стати важливою частиною колекції нашивок.

Зроблено в Україні
Шеврон пошитий в Україні, на базі українського текстильного підприємства. Він виготовлений із якісних матеріалів, на передовому обладнанні. Його покупка допомагає українському виробнику протистояти в важкий для країни час.

Замовлення шеврона
Замовте цей стильний і функціональний шеврон "Поліція особливого призначення" онлайн. Посетите сайт и выберите патч. Виберіть дані для відправлення та виберіть зручну форму оплати. Підкресліть свою належність до цієї важливої служби з якісним українським текстилем.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 89,5
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами