Набір шевронів 2 шт. на липучці ЗСУ Збройні сили України 5х8 см хакі, вишитий патч нашивка

Код:  441988289

Набір шевронів 2 шт. на липучці ЗСУ Збройні сили України 5х8 см хакі, вишитий патч нашивка

Код:  441988289

Є в наявності

209

194

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

До набору шевронів ЗСУ входять дві прямокутні нашивки. Фон патчів вишитий у кольорі хакі. На кожному шевроні, великими чорними літерами, вишитими напис — ЗБРОЙНІ СИЛІ УКРАЇНІ.

Розміри — 5х8 см;
Кількість — 2 шт;
Матеріал — тканина;
Кріплення — липучка.

Кожна нашивка ЗСУ оформлена щільним чорним бортом.

Якість матеріалів
Шеврони ЗСУ виготовлені з високоякісної тканини. Вишивка на військових патчах виготовлена щільними нитками. Нашивки розраховані на тривалий термін експлуатації в складних умовах.

Якість роботи
Кожна нашивка ЗСУ, що входить до набору, якісно прошита. Нашивки для військовослужбовців мають суворий і лаконічний стиль. Патчі ЗСУ відповідають стандартам, прийнятим у Озброєних Силах України. Військові шеврони забезпечені якісною вишивкою, що надає патчам естетичного та професійного вигляду.

Якість кріплення
Для зручності кріплення на зворотному боці кожної нашивки ЗСУ передбачена липучка. Липучка забезпечує надійне прикріплення до уніформи та військового спорядження. Набір патчів розрахований і на інший спосіб кріплення. Шеврони ЗСУ можна пришити до уніформи, іншого виду текстильної продукції.

Сфера застосування
Набір нашивок ЗСУ призначений для використання представниками Збройніх сил Україні. Патчі ЗСУ візуально позначають належність до сил оборони країни. Нашивки можуть використовуватися як елемент уніформи, тактичного спорядження або як елемент колекції військових нашивок.

Купуємо шеврони в українського виробника Ви можете купити готові нашивки ЗСУ або замовити пошиття шевронів за індивідуальним проєктом. Ми гарантуємо високу якість шевронів для поліції, ЗСУ, мотиваційних нашивок і патчів будь-якої іншої тематики. Купіть нашивки українського виробництва й отримайте швидку доставку обраних вами шевронів по Україні та за її межі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Колір
  • Хакі
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами