Набір шевронів 2 шт. з липучкою Череп Карателя Прапор США червона смужка, пожежник 5х8 см, патч нашивка

Код:  441988460

Набір шевронів 2 шт. з липучкою Череп Карателя Прапор США червона смужка, пожежник 5х8 см, патч нашивка

Код:  441988460

Є в наявності

223

206

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон "Флаг США + Череп Карателя" об'єднує символіку державного прапора Сполучених Штатів і знак культового американського кіногероя — Карателя. Цей патч не тільки символізує належність до військового братства, але й виражає дух боротьби зі світовим злом.

Розміри
Зручні розміри патча, 5х8 см, забезпечують ефектний візуальний вплив і простоту у використанні на різних типах текстилю — уніформе, цивільному одязі, тактичних аксесуарах.

Дизайн
Дизайн шеврона повністю відтворює символіку державного прапора США в чорно-білому кольорі. Відмітна деталь, червона смуга в центрі, надає нашивці виразного образу. Водночас сигналізує про те, що власник патча належить до пожежної служби. Додатково нашитий Череп Карателя перетворює патч на символ боротьби зі світовим злом — злочинністю, Трегеном, військовою агресією.

Якість пошиття
Виготовлений із високоякісних матеріалів на сучасному обладнанні, шеврон призначений для довгого терміну експлуатації. Щільний борт надає йому міцності та стійкості до зношування.

Кріпити
Шеврон обладнаний липучкою, що займає всю зворотну сторону. Таке рішення максимально спрощує використання патча, забезпечуючи його надійне кріплення на різних типах уніформи та спорядження.

Призначення
Цей шеврон не тільки символ приналежності до братства, але й виражає силу та рішучість у боротьбі за справедливість. Він підходить для використання як у службовій формі, так і в приватних колекціях формі.

Зроблено в Україні
Патч розроблений і виготовлений в Україні. Він пошитий на сучасному обладнанні. Для його виробництва використовувалися високоякісні матеріали. Це чудовий зразок якості українського текстилю. Його покупка допомагає українському виробнику подолати всі труднощі військового часу.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 58
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами