Набір шевронів 5 шт. на липучці Укрзалізня, нашивки з вишивкою, вишиті патчі

Код:  441988580

Набір шевронів 5 шт. на липучці Укрзалізня, нашивки з вишивкою, вишиті патчі

Код:  441988580

Є в наявності

439

406

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представляємо вам унікальний набір із п'яти шевронів, кожен із яких уособлює гордість і прихильність Української Залізної Дороги та національної символіки України. Цей набір є ідеальним доповненням до уніформу працівників Укрзалізніцені, а також для всіх, хто цінує якість, стиль і національну надбання.

Шеврон із національним символікою України: Виготовлений із якісної тканини синього кольору, прикрашений сірими нитками із зображенням герба України та написом "Україна". Розміри: 7х9 см.

Круглый шеврон Укрзалізниці: Отличается вышивкой логотипа Української Залізниці и надписями "Укрзалізниця" и "Ukrainian Railways" на фоне синего цвета. Розмір: 7 см.

Шеврон-погон Укрзалізни: Виготовлений на основі габардину, чорного кольору з білою вишивкою герба України та логотипу Укрзалізнізні, окаймону світло-синім бортом. Розміри: 4х9 см.

Шеврон у формі національного прапора України: Прекрасно поєднує в собі світло-синій і жовтий кольори з яскраво-жовтим бортом по краю. Ідеально демонструє національний дух і гордість.

Прямокутний шеврон Укрзалізні: На синьому тлі сірою ниткою вишитий напис "Укрзалізня", доповнений синім бортом, символізуючи належність до залізничної сфери. Розмір: 12х2,5 см.

Кожен шеврон у наборі має високу міцність і довговічність завдяки використанню якісних матеріалів і технологій пошиття. Липучка на зворотному боці кожного шеврона забезпечує легкість і зручність кріплення. Цей набір не тільки підкреслить вашу належність до Укрзалізні, а й стане чудовим доповненням до вашого професійного образу.

Створено в Україні, кожен елемент набору демонструє високі стандарти якості та відданість українському виробництву.

Характеристики

Спосіб кріплення
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами