Костюм Defcon 5 Sniper Vest+Pants Kit. M multicam

Код:  442008557

Костюм Defcon 5 Sniper Vest+Pants Kit. M multicam

Код:  442008557

Розмір: M

Немає в наявності

23 510

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Defcon 5 Sniper Vest+Pants Kit — високофункціональній снайперський костюм, для виконання бойових завдань в складних умовах. Костюм Sniper Vest складається з куртки і штанів.

 

Модель виконана з дуже міцної армованої тканини RipStop, яка складається з 65% бавовни і 35% поліестеру. Ця тканина характеризується підвищеною зносостійкістю, має водовідштовхувальне просочення. Костюм має велику кількість петель для кріплення гілок, листя та іншого, що сприяє маскуванню.

 

Куртка обладнана великою кількістю містких кишень, зручним капюшоном і системою кріплення MOLLE для фіксації додаткового обладнання. Також куртка має вентиляційні отвори на блискавках на грудях, вентиляційні сітчасті вставки під пахвами і нейлоновий пояс з липучкою Velcro. Щільність прилягання рукавів регулюється за допомогою клапана на липучці на манжетах. На передпліччі розташовані жорсткі вставки для захисту рук при тривалому перебуванні в лежачому положенні на твердих поверхнях. Всередині на спині розміщений велика кишеня для гідратора.

 

Брюки також мають велику кількість містких кишень и навіть приховані внутрішні кишені в області колін. Коліна захищені від травмувань жорсткими вставками. Всередині штанин розміщені знімні вітрозахисні спідниці, які перешкоджають потраплянню вологи та снігу всередину. Пояс з завищеною спинкою обладнаний широкими шльовками, для носіння з ременем, і еластичними підтяжками з Х-подібною конструкцією.

 

Окрім того костюм комплектується шістьма підсумками, обладнаними системою кріплення MOLLE:

 

- 2х з клапаном на липучці і фастексом, розміром 18х6х20 см (ДхШхВ);

- 3х з клапаном на липучці, розміром 11х4х27 см (ДхШхВ);

- 1х для документів, розміром 21х21 см (ДхВ).

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Загальновійськові
Матеріал (склад)
  • 65% бавовна, 35% поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами