Приціл коліматорний Holosun EPS Carry MRS RD точка 2 MOA + коло 65 МОА

Код:  442025915

Приціл коліматорний Holosun EPS Carry MRS RD точка 2 MOA + коло 65 МОА

Код:  442025915

Є в наявності

32 578

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Holosun EPS Carry MRS розроблений для використання на короткоствольній зброї. Конструкція коліматора унеможливлює потрапляння бруду і води на лазер, що проектує марку на лінзу, або на внутрішню поверхню лінзи, тому багато професійних стрільців і спортсменів переходять на Holosun EPS Carry.

Інтенсивність підсвічування прицільної марки дає змогу працювати з прицілом як за яскравого сонця, так і з системами нічного бачення: передбачено 10 рівнів роботи для денного світла і 2 рівні для систем нічного бачення. Діоди мають наднизьке енергоспоживання, що забезпечує до 50000 годин роботи від одного елемента живлення (CR1620). Сонячна панель підтримує роботу батареї, діє як датчик освітленості (дає змогу пристрою автоматично регулювати яскравість точки залежно від освітлення) і в разі розряджання батареї є незалежним джерелом енергії.

Технологія Shake Awake дає змогу подовжити термін служби батареї, вимикаючи лазерну прицільну марку, коли приціл не використовують: у коліматор вбудовано датчик руху, якщо зброя перебуває без руху понад 10 хвилин, марка вимикається. Миттєве ввімкнення марки відбувається за найменшого руху прицілу.

Система Holosun MRS (Multi-Reticle System) пропонує користувачеві гнучкість у використанні прицілу, даючи змогу швидко вмикати або вимикати будь-яку сітку і застосовувати саме ту, яка потрібна для роботи: точка 2 MOA, коло 32 MOA, точка + коло.

Для забезпечення якісного зображення в Holosun використовують багатошарове покриття всіх лінз в оптичній системі. При цьому лінзи мають систему зниження відблисків і високу відбивну здатність світла всередині корпусу, забезпечуючи чіткість прицільної марки.

Коліматор ультранизької конструкції, повністю волого- і пилозахищений за стандартом IPX8. Виконаний з алюмінієвого сплаву марки 7075 T6.

Коліматор встановлюється на пістолет на посадкове місце RMSc за допомогою адаптера (входить до комплекту).

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Вага, г
  • 28
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами