Приціл коліматорний Holosun 510С + магніфер HM3X

Код:  442025921

Приціл коліматорний Holosun 510С + магніфер HM3X

Код:  442025921

Є в наявності

34 860

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Holosun HS510C & HM3X Combo Set - готовий набір, що складається з коліматорного прицілу HS510C і магніфера HM3X з трикратним збільшенням. Це вдала комбінація двох популярних продуктів компанії, які часто купують окремо. Набір поставляється в зручному пластиковому контейнері для транспортування. Монтаж здійснюється на планку Вівер/Пікатінні з можливістю швидкого демонтажу (Quick Detach/Release).

Рефлекторний коліматорний приціл Holosun 510C відкритого типу дає змогу цілитися двома очима, не створює візуальних викривлень зображення під час прицілювання і призначений для стрільби на ближніх дистанціях і полювання. Буква C у назві означає, що приціл може працювати від сонячного елемента або батарейки CR2032. Сонячна панель підтримує роботу батареї, діє як датчик освітленості (дає змогу пристрою автоматично регулювати яскравість точки залежно від освітлення) і в разі розряджання батареї є незалежним джерелом енергії.

Деталі корпусу виготовлені з алюмінієвого сплаву T6061-T6, а захисний кожух - з легованого титанового сплаву, завдяки чому приціл має ударостійкість до 1000 г і може встановлюватися не тільки на карабіни, а й на рушниці. Конструкція прицілу пило- і водонепроникна: гарантовано повний захист від контакту з пилом і безпечне короткочасне занурення у воду на глибину до 1 м. Запатентоване швидкознімне кріплення дає змогу встановлювати приціл на планку Weaver/Picatinny без використання будь-яких інструментів.

Приціл має кілька режимів роботи. В автоматичному режимі основне живлення йде від фотоелемента, у разі недостатнього освітлення під'єднується живлення від батарейки. У ручному режимі використовується тільки батарейка, а яскравість регулюється кнопками "-" і "+". Після 10 хвилин бездіяльності приціл переходить у сплячий режим, але вмикається в роботу за найменшого руху. Під час увімкнення, вимкнення або виходу зі сплячого режиму останні налаштування яскравості зберігаються в пам'яті.

Система Holosun MRS (Multi-Reticle System) пропонує користувачеві гнучкість у використанні прицілу, даючи змогу швидко вмикати або вимикати будь-яку сітку і застосовувати саме ту, яка потрібна для роботи: точка 2 MOA, коло 65 MOA, точка + коло.

Holosun Magnifier 3X призначений для використання спільно з голографічними і коліматорними прицілами, даючи змогу стрільцю або мисливцеві комбінувати кратність оптики в різних умовах стрільби. Прилад спрощує прицілювання на середніх і далеких дистанціях. Магніфер кріпиться на планку Weaver/Picatinny за допомогою швидкознімного кріплення. Відкидний механізм flip-to-side дає змогу легким рухом руки швидко відвести магніфер убік для перемикання з дальньої на ближню ціль. Також є діоптрійне налаштування (-3/+3) і механізми введення поправок по вертикалі/горизонталі. Корпус має стандарт захисту IP67 (прилад може перебувати під водою, проте глибина занурення не повинна бути більше 1 метра) і заповнений газом для запобігання запотівання оптики. Корпус HM3X виконаний з алюмінієвого сплаву з фінішною обробкою поверхні мікродуговим оксидуванням.

Характеристики

Тип прицілу
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 0.5 MOA
Вага, г
  • 1319
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами