Нашивка M-Tac Знам'я Ворона Laser Cut Black/Red

Код:  442466273

Нашивка M-Tac Знам'я Ворона Laser Cut Black/Red

Код:  442466273

Є в наявності

80

73

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

M-Tac нашивка Знам'я Ворона Laser Cut. “Знам'ям ворона” вікінги називали стяг із зображенням чорного ворона, який вони піднімали на своїх кораблях, вирушаючи в набіг. Перша письмова згадка прапора з вороном датована 878 роком і зустрічається в англо-саксонської хроніці. Як пізніше знаменитий «Веселий Роджер», прапор з вороном викликав страх у тих, хто його бачив. Ворона для своїх бойових прапорів стародавні скандинави вибрали не просто так. Справа в тому, що відповідно до їхніх вірувань, головного скандинавського бога, Одіна, всюди супроводжували ворони Хугін і Мунін («думаючий» і «пам'ятає»). Ворони у вікінгів вважалися «звірами війни» і носіями смерті. Скандинави вірили, що якщо прапор з вороном майорить на вітрі, то це віщує неминучу перемогу.

 Кріплення:    Липучка для кріплення
 Матеріал:  Cordura 500D  
 Размер:  80 х 50 мм
Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і сил спеціального призначення. В основному це матеріали з лінійною густиною 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в деньє (denier). Ця одиниця виміру в основному застосовується для нейлонових виробів. Відповідно - чим вище цей показник, тим щільніше і важче тканина. Фізико - технічні тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000Н, роздирання - близько 150Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, підсумки або куртка. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно, пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image