Камера,фотоловушка для полювання,без модуля зв'язку,фото пастка для природи AND DL001

Код:  442566803

Камера,фотоловушка для полювання,без модуля зв'язку,фото пастка для природи AND DL001

Код:  442566803

Є в наявності

1 088

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотопастка для полювання – це відмінний вибір для будь-якого мисливця.


З її допомогою можна записати на відео чи фото все, що відбувається у лісі за вашою спиною. Завдяки технології інфрачервоного освітлення камера робить нічні зйомки у високій якості. Ви можете встановити її в будь-якому зручному місці та не турбуватися про те, що ваша діяльність буде помічена дикими тваринами. Фотопастки також можуть використовуватись для систем безпеки. Це чудовий спосіб переконатися, що все на території контролюється і ніякі порушення не залишаться непоміченими. Встановивши фотопастку на вашій території, ви можете бути впевнені, що камера зафіксує все, що відбувається в її радіусі видимості. Якщо ви шукаєте надійну охорону для своєї дачі або вдома, фото пастка саме те, що вам потрібне. Вона допоможе вам дізнаватися, хто і коли приходить до вас на ділянку.


Об'єктив камери 90 градусів, опціонально висока роздільна здатність, час спрацьовування захоплення картинки може досягати 0.8 секунд, підтримка високої швидкості TF-карти, ступінь пиловологозахисту, працездатність в режимі фото+відео, також можна налаштувати часовий інтервал запису та фото, надтривалий час роботи від батареї режим очікування (з 8 батареями АА), можливість встановлення захисту паролем, автоматичне перемикання між денним та нічним режимом, діапазон робочих температур -20С +70С. Дуже проста в налаштуванні, зручна та практична там, де немає жодного зв'язку. Ця фотопастка стане чудовим помічником за спостереженням дикої природи і впорається з будь-якими погодними умовами.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами