Військова кофта M-Tac Delta Fleece Army Olive S

Код:  443238047

Військова кофта M-Tac Delta Fleece Army Olive S

Код:  443238047

Є в наявності

1 499

940

Замовлення вiд 1 шт
  • 940 за 1 шт  / 940 за 1 шт

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військова кофта M-Tac Delta Fleece

Багатофункціональним одягом сьогодні вже мало кого здивуєш. Сучасні матеріали та технології виробництва дозволяють створювати вироби, правильно поєднуючи які, можна комфортно почуватися в будь-яких погодних умовах та за різних видів активної діяльності. Неабияку роль тут відіграли досвід військових та напрацювання фірм, які виробляють спеціалізований одяг (для спортсменів, туристів тощо). Саме завдяки їм світ отримав термобілизну та навчився поєднувати шари одягу для підвищення комфорту при їх використанні.

Модель Delta Fleece від бренду М-ТАС – це функціональний пуловер, який може використовуватися як термобілизна (як другий, зігріваючий шар).

Прямий крій і трохи подовжена спинка моделі Delta Fleece захищають спину і поперек від протягів і вітру. Пуловер надзвичайно приємний до тіла, відмінно сідає по фігурі, не деформується після прання і швидко сохне. Модель Delta Fleece розрахована на носіння в холодну пору року (при t 0℃ і нижче) як другого шару термобілизни (у комбінації з першим шаром), так і як самостійний елемент одягу.


Матеріал виготовлення: високоякісний фліс 190 г/м2 (100% поліестер). До переваг флісу можна віднести його високі теплозберігаючі властивості, гігроскопічність, комфорт у використанні та простоту догляду.

Кофта Delta Fleece застібається на блискавку від середини грудей, що робить її надягання швидким та зручним.

На завершення хочеться відзначити, що кофта Delta Fleece вже кілька сезонів поспіль по праву займає лідируючі позиції серед термобілизни. Технологічна та практична модель одягу розрахована на носіння в холодну пору року та поєднує в собі функціональність термобілизни із зручністю повсякденного одягу. Такий елемент гардеробу буде не зайвим для всіх, хто віддає перевагу якісним і функціональним речам.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами