Тактичні безпалі рукавички MECHANIX M-PACT® Fingerless

Код:  443253215

Тактичні безпалі рукавички MECHANIX M-PACT® Fingerless

Код:  443253215

Є в наявності

1 170

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Ці тактичні безпалі рукавички M-PACT® Fingerless розроблені для забезпечення максимального комфорту і захисту під час виконання різних завдань. Вони можуть бути легко випрані в машині, що забезпечує зручність в експлуатації. Вставки D3O® у цих рукавичках відмінно поглинають удари та вібрацію, забезпечуючи відчуття безпеки в будь-яких умовах. Сертифікація за стандартом EN 388:2016 - 2121XP гарантує високу якість і надійність у захисті. Нейлонові петлі дозволяють зручно транспортувати рукавички на карабіні, завжди зберігаючи їх під рукою.

Рукавички виготовлені з синтетичної шкіри та вставок з дихаючого та еластичного матеріалу TrekDry™, що забезпечує оптимальний комфорт під час носіння. Додатковий захист долоні забезпечено вставками з матеріалу D3O® і Armortex®, які ефективно розсіюють енергію ударів і зменшують втому рук. Вставки D3O® виготовлені з термопластичної гуми (TPR) і сертифіковані за стандартом EN 13594, що гарантує їхню високу ефективність і безпеку.

Бренд Mechanix Wear® відомий своїми захисними рукавичками та іншими товарами для різних сфер діяльності. Його продукції надають перевагу військові та кваліфіковані фахівці завдяки передовим технологіям виготовлення та високим стандартам тестування. Рекомендується використовувати сертифіковані рукавички для забезпечення максимального захисту рук у будь-яких умовах. Модель M-PACT® Fingerless відповідає міжнародному стандарту EN 388:2016 - 2121XP, що робить її ідеальним вибором для міста, стрільбища та інших ситуацій.

Матеріал (Долоня):60% нейлон, 38% поліуретан, 2% вуглець, 2% вуглець Матеріал (Тильна сторона):94% поліестер, 6% спандекс, 6% спандекс Підкладка:100% поліестер

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image