Сумка Camotec Cobra Black

Код:  443323019

Сумка Camotec Cobra Black

Код:  443323019

Є в наявності

666

605

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Camotec Cobra – це компактна сумка для повсякденного життя. У неї міститься телефон, гаманець, документи та інші дрібниці. Модель Cobra виготовлена ​​із високоякісної тканини Oxford 900D. Тканина дуже щільна, стійка до стирання та розривів, ультрафіолету, добре переносить перепади температур. Матеріал має покриття TPU, яке захищає від швидкого потрапляння вологи всередину, не утворює заломів на вигинах, не розтріскується і не витирається при тривалому або інтенсивному використанні.

Сумка має компактний, ергономічний дизайн, завдяки якому її можна носити під верхнім одягом. Модель має зручну лямку, що регулюється за довжиною. Знизу лямка пришита до сумки, а зверху має фастекс, що дозволяє швидко зняти аксесуар. Сумка має одне основне відділення на блискавці і дві невеликі кишені зверху теж на блискавці. Додатково зверху біля лямки розміщено відділення на заклепці для дрібних речей.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами