Сумка Акрополіс СКГ-3х адміністративна. Олива

Код:  443324231

Сумка Акрополіс СКГ-3х адміністративна. Олива

Код:  443324231

Є в наявності

2 660

2 419

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Адміністративна сумка Акрополіс СКГ-3х для щоденного використання у побуті та при виконанні службових обов'язків розроблена для абітурієнтів вищих навчальних закладів військового спрямування, рядових представників та управлінського складу воєнізованих формувань.

Дуже функціональна сумка – органайзер. Має продуманий дизайн та напівжорстку конструкцію.

Спереду нашита панель системи Molle для кріплення спорядження. Також передбачена прихована кишеня на замку для аксесуарів.

Верхній клапан міцно кріпиться до основної частини виробу за допомогою двох пряжок із ударостійкого пластику. До зовнішньої панелі центральної частини та внутрішньої частини верхнього клапана сумки нашиті текстильні застібки Velcro.

Велике центральне відділення призначене для ноутбука діагоналлю від 15" до 17", документів, папок. Також передбачено кілька кишень. Кишеня на "блискавку" для блокнота, зошита або планшета 8-9"; сім секцій для аксесуарів і гаджетів (телефонів, компаса, канцелярського ножа, ручки, олівця, фломастера або маркера, гаманця і т.д.). З боків є кишені -Трансформери з оригінальним рішенням. У складеному вигляді закриваються на липучку і практично не виступають зовні. також закривається на замок.

Сумка адміністративна СКГ-3 зручно переноситься на плечі на ремені з прогумованим наплічником, який не натирає влітку і не ковзає по одязі взимку чи восени. Плечовий ремінь має регулятори довжини. А при необхідності можна розстебнути фастекс і скласти частини ременя в бічні кишені.

Для прихильників класики дизайнери пришили укріплену телескопічну ручку, за допомогою якої сумку зручно нести в руці.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами