Кросівки Lowa Carezza GTX 45 Anthracite-Bronze

Код:  443329250

Кросівки Lowa Carezza GTX 45 Anthracite-Bronze

Код:  443329250

Немає в наявності

13 266

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки Lowa Carezza GTX - це інноваційне взуття, призначене для активного туризму, походів і повсякденного носіння в міських умовах.

Верх кросівок виготовлений з жакардової тканини, яка створюється методом плетіння текстильних волокон. Застосування поліуретанових волокон у місцях із підвищеним навантаженням забезпечує виняткову міцність, тоді як менш щільні тканини в інших сферах сприяють хорошій вентиляції. Продумана система шнурівки і додаткова петля на п'яті забезпечують відмінну посадку моделі з низьким профілем.

Комфортний мікроклімат усередині взуття забезпечується водонепроникною і дихаючою мембраною GORE-TEX. Мембрана надійно захищає від води та вітру, одночасно дозволяючи волозі випаровуватися, залишаючи ноги сухими.

Вставка в підошві зі спеціального матеріалу LOWA DynaPU+ забезпечує чудове пом'якшення та амортизацію під час кожного кроку завдяки своїй унікальній структурі комірок. Навіть за інтенсивного використання цей матеріал зберігає свої високі експлуатаційні якості, покращуючи комфорт і пом'якшуючи удари під час бігу.

Кросівки оснащені підошвою Vibram ROCK TRAC SENSE, яка забезпечує надійне зчеплення на різноманітних поверхнях завдяки гумовій суміші Vibram XS Trek і спеціальному трикутному профілю. Така конструкція забезпечує оптимальний комфорт і безпеку під час ходьби.

Lowa Carezza GTX - це вибір для туриста, мандрівника та міського жителя, який цінує надійність, комфорт та інноваційні технології у взутті.


Кросівки Lowa Carezza GTX розроблені з особливою увагою до анатомічних особливостей чоловічої стопи, забезпечуючи неперевершений комфорт і оптимальну посадку. Вони ідеально підходять для активного відпочинку та щоденного носіння.

Характеристики

Розмір
Сезон
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами