Сумка Camotec COB Sling Olive

Код:  443332508

Сумка Camotec COB Sling Olive

Код:  443332508

Є в наявності

992

902

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Camotec COB Sling – City Ops Bag – міська, тактична торба від українського бренду Camotec. Підійде як повсякденний аксесуар для охоронних та воєнізованих структур, туризму, кемпінгу, полювання чи риболовлі. Можна носити спереду, ззаду, через плече або взагалі як звичайну сумку. Модель також має систему кріплення MOLLE та широку велкро панель для патчів та шевронів.

Слінг виготовлений із високоякісної тканини Oxford 900D. Тканина дуже щільна, стійка до стирання та розривів, ультрафіолету, добре переносить перепади температур. Матеріал має покриття PVC, яке захищає від швидкого потрапляння вологи всередину.

Camotec COB Sling має комфортний, ергономічний дизайн, а завдяки ортопедичній, м'якій спинці зі спіненого матеріалу, вага рівномірно розподіляється по всьому відділенню та зменшує навантаження на плечі. Для зручного носіння через плече є широка, м'яка лямка зі спіненого матеріалу. Лямка зручно лягає формою тіла і не сковує рухів.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами