Комплект кріплень Wilcox для ПНВ на шолом шрауд NVG+L4 G24 Mount+ J-Arm PVS-14

Код:  443807375

Комплект кріплень Wilcox для ПНВ на шолом шрауд NVG+L4 G24 Mount+ J-Arm PVS-14

Код:  443807375

Немає в наявності

5 290

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект кріплень Wilcox для ПНВ PVS-14 на шолом з роз’ємом NVG складається з кріплення шрауд NVG, Кріплення Wilcox L4 G24 Mount та Кріплення Wilcox J-Arm. Цей комплект дозволяє закріпити ПНб на шолом, інших елементів кріплення більше не потрібно.
Шрауд – це універсальне кріплення, платформа, яка встановлюється на шолом і дає можливість закріпити тактичні аксесуари, наприклад: прилад нічного бачення (ПНБ), ліхтар, камера.
Шрауд Wilcox сумісний із шоломами, у яких є стандартні 3 отвори MARSOC/WARCOM. Прикріпити шрауд до балістичних або небалістичних шоломів можна за допомогою болтів (довгі та короткі), які йдуть в комплекті. Надійне кріплення, яке не допускаю люфту. Шрауд виготовлений із сучасного армованого склополімеру й алюмінієвого сплаву аерокосмічного класу.
Кріплення Wilcox L4 G24 – це високоякісне алюмінієве кріплення на шолом MICH/ACH/PASGT за допомогою Ops-Core VAS або стандартного NVG Vas Shroud. Кронштейн має швидкознімне кріплення на шолом на клямці. Кріплення Wilcox L4 G24 має підйомний механізм, а також широкий діапазон інших налаштувань, що дозволяє настроювати положення нічного бінокуляра зручним способом, а також фіксувати його в необхідному положенні. Кріплення для ПНО виготовлено з високоякісного алюмінієвого сплаву, що робить його стійким до зношування та впливу зовнішніх факторів.
Кріплення адаптер Wilcox J-Arm для ПНБ використовується для кріплення самого монокуляра до підйомного механізму. Кріпиться на платформу Wilcox L4G24. Адаптер Wilcox J-Arm має функцію регулювання положення монокуляра для можливості розташування ПНБ навпроти правого чи лівого ока. Адаптер J-Arm кріпиться до ПНБ за допомогою гвинта з накатаною головкою. Підходить до різних типів приладів, що мають отвір з різьбленням для болта кріплення 1/4-20. Сумісний із приладами нічного бачення, зокрема: AN/PVS-14, PVS-14-XLS, Night Enforcer.

Характеристики шрауда:
Стандарт кріплення: NVG
Розмір платформи кріплення: 45 x 60 мм
Матеріал: армований полімер, алюмінієвий сплав
Колір: чорний
Вага: 40 грам
Характеристики Wilcox L4 G24 :
Стандарт кріплення: NVG
Розмір платформи кріплення: 45 x 40 мм
Матеріал: алюмінієвий сплав
Колір чорний
Вага: 164 грам
Характеристики Wilcox J-Arm:
Сумісність з ПНВ: AN/PVS-14, PVS-14-XLS, Night Enforcer
Матеріал: алюмінієвий сплав
Колір чорний

Вага: 73 г

Характеристики

Колір
Тип
  • Аксесуари
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами