Штани M-TAC AGGRESSOR GEN.II MM14 L/R

Код:  444199895

Штани M-TAC AGGRESSOR GEN.II MM14 L/R

Код:  444199895

Є в наявності

2 704

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани AGGRESSOR у камуфляжному забарвленні MM14 відповідають вимогам як для активних тренувань і стрільбищ, так і для щоденного використання під час ділових поїздок або прогулянок. Вони зроблені з легкої, але міцної тканини рип-стоп з оптимальним поєднанням 50% бавовни і 50% поліестеру, що забезпечує високу стійкість до зношування і хорошу повітропроникність. Такий самий матеріал використовується для пошиття уніформи для військових у Британії, що підкреслює його надійність.

Штани мають продуманий крій, який не обмежує свободу рухів, даючи змогу комфортно виконувати будь-які рухи, включно зі стрибками, бігом, нахилами, присіданнями та іншими активностями в пересіченій місцевості. Зручні широкі кишені з посиленнями створюють зручне місце для зберігання різного спорядження, а фурнітура від YKK забезпечує довговічність і надійність застібок.

Штани обладнані еластичним "тунельним" поясом з можливістю регулювання посадки і призначені для носіння з ременем шириною до 5.5 см. На передній частині нижче пояса розташовані два D-кільця для підвісу додаткового спорядження. Низ штанів оснащений еластичним шнуром і Velcro-панелями для регулювання ширини, а також має приховані відсіки для наколінників, що підвищує комфорт під час активних рухів.

Кількість кишень включає:

2 бічні брючні кишені з посиленням у нижній частині для ножа 2 задні кишені ззаду 2 пов'язки "карго" кишені з асиметричним клапаном на липучці 1 фронтальна кишеня зліва під телефон або блокнот Ці штани AGGRESSOR стануть надійним та зручним вибором для будь-яких умов, від інтенсивних тренувань до повсякденних завдань, де важливим є комфорт та функціональність.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 50% бавовни і 50% поліестеру
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами