Складні тактичні ножиці мультитул

Код:  444211166

Складні тактичні ножиці мультитул

Код:  444211166

Немає в наявності

1 029

900

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний складний мультитул із шести різноманітних інструментів для рятувальників, медиків та інших працівників екстрених служб, спроектований так, щоб у будь-якій ситуації швидко надати допомогу. Крім того він стане в нагоді як універсальні ножиці на виробництві, у швейній промисловості, на кухні або в саду.

Мультитул виготовлено з нержавіючої сталі, доповненою алюмінієвими вставками та накладками з пластику. Він оснащений шістьма інструментами: ножицями для швидкого розрізання, відкривачем для кисневих балонів, кільцерізом для зняття кілець або розрізання предметівв відповідного діаметру, вбудованим в ручку вольфрам-карбідним склобоєм, лінійкою та стропорізом. Мультитул має кліпсу для носіння на ремені брюк або на спорядженні із системою кріплень Molle.

Тверді матеріали, такі як нейлонові стрічки, шкіра до 2,5 мм завтовшки, тканина Cordura із щільністю 1000 день, 550-й паракорд і звичайна тканина ріп-стоп, можуть бути швидко і легко розрізані. Однак різання звичайного паперу може бути складним через довжину і товщину ріжучої кромки. Для догляду за інструментом не потрібні спеціальні навички або інструменти; для розбирання, чищення та можливого заточування ножиць достатньо відкрутити один осьовий болт, що підходить під стандартний шліц торкс T9.

Стропоріз, розташований на зовнішній стороні, легко та швидко приводиться в робочий стан, не вимагаючи повного розкриття. Використовуючи лише великий палець, його можна легко витягти через отвір для кисневого балона. Стропоріз призначений для швидкого та безпечного розрізання ременів безпеки, страхувальних прив'язків та інших твердих матеріалів.

Вбудований склобій дозволяє легко розбити автомобільне або інше скло для надання першої допомоги.

Всі гострі елементи ножиць-мультитула захищені у складеному або розкладеному стані, за винятком ймовірності випадкових порізів. Ножиці фіксується у робочому стані двома пружинними металевими кнопками, виконаними у формі трикутника та прикрашеними іконкою замка. Щоб скласти інструмент, необхідно натиснути кнопки одночасно або по черзі, а потім повернути ручку на 180 градусів.

У розгорнутому стані довжина кишенькового мультитулу становить 207 мм, а в складеному - 130 мм, максимальна ширина у складеному вигляді - 50 мм, загальна товщина - 17 мм, товщина лез - 3 мм, довжина ріжучої кромки близько - 50 мм. Вага 152 грами.


Медичні ножиці
Стропоріз
Кільцеріз
Лінійка 5 см
Кисневий ключ
Склобій

Характеристики

Розміри, см
  • 20.7 х 9.0 х 1.7 см
Колір
  • Сталевий
Габарити упаковки
  • 14 х 6 х 1.7 см
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами