Штурмова гвинтівка AKMN SPORTS LINE AEG [S&T] (для страйкбола)

Код:  444399602

Штурмова гвинтівка AKMN SPORTS LINE AEG [S&T] (для страйкбола)

Код:  444399602

Є в наявності

7 702

6 599

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sports Line — це пропозиція найекономніших автоматів, доступних на цей момент у лінійці моделей S&T AK — це чудовий варіант для гравців-початківців і прогресивних. Автомат для страйкболу AKMN или STAEG110FW виробництва S&T Armament (Smart Team). Це реалістична версія модернізованого АК-47 з полімерним корпусом, аналогічне виробництву АК інших марок. Приведений у дію Гірбоксом 3-го покоління із системою швидкої заміни пружин.

Нейлонова конструкція зі сталевими елементами.

Особливостями цієї страйкбольної гвинтівки є міцна конструкція стандарту VFC і добре припасовані елементи, що є візитною карткою всієї продукції S&T Armament. Гвинтівка АКМ АСГ виготовлена переважно з полімеру, армованого нейлоновим волокном и сталлю.
Такі елементи, як-от тильник, спускова скоба, засувка магазину, кришка дульної коробки, перемикач вогню та шомпол виготовлені з стали, такі деталі, як дуло, основа цілика, ручка заряджання, бічна планка, прицільні пристосування та спусковий гачок — з високоякісного металу. Корпус, приклад, цівка, газове коліно та дульне гальмо виготовлені з міцного полімеру. Така конструкція дає змогу створити міцну конструкцію з мінімальною вагою 2 кг. Модель AKMN обладнана набором антабок для збройового ременя, а також кронштейном кріплення «ластівчин хвіст», розміщений із лівого боку корпусу моделі.

Гірбокс V3

Модель STAEG110FW обладнана посиленим Гірбоксом V3 із системою швидкої заміни пружин. S&T приділяє особливу увагу якості елементів, що використовуються в конструкції, тому всередині ви можете знайти набір посилених сталевих шестерень 18:1, встановлених на 8-міліметрових підшипниках ковзання, стискання забезпечується поршневим набором із суцільнометалевими губками, циліндр, а також плоский поршень і головка циліндра. Стандартна камера hop-up ТМ працює з дулом діаметром 6,02 мм, що забезпечує точність і точність під час кожного пострілу.
 

Набір містить:

  • Модель автомата АКМ.
  • Бункерний магазин Hi-cap на 400 кульок.

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • полімер, алюміній, сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами