Приклад складаний FAB Defence UAS ДЛЯ AK 47, Полімер, Black

Код:  444667514

Приклад складаний FAB Defence UAS ДЛЯ AK 47, Полімер, Black

Код:  444667514

Є в наявності

5 750

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приклад і петля приклада виготовлені з армованого полімеру чорного кольору. Просте встановлення — приклад фіксується двома гвинтами, точно так само, як і штатний. Приклад сумісний із версіями карабінів на базі АК зі штампованою дульною коробкою.


Приклад складається натисканням кнопки й утримується пружиною. Для розкриття треба просто потягнути приклад на себе. За допомогою повороту петлі можна змінювати напрямок складання вліво або вправо.


На кожній стороні приклада є кріплення для швидкознімної антабки, також конструкція дає змогу закріпити ремінь для перенесення зброї карабіном за кільце на прикладі або пропустити ремінь через щілину у нижній частині приклада. Отже, з прикладом можна використовувати будь-які типи та різноманітні способи кріплення ременів. Для перенесення карабіна на ремені зі складеною прикладкою рекомендується складати його на праву сторону.


Для зручної й одноманітної вкладки під час використання високих прицілів передбачений висувний регульований підкладник.


М'який гумовий потиличник амортизує відбій, робить стрільбу комфортнішою, знижує стомлюваність стрільця й дає змогу точно стріляти у високому темпі.


Серед усіх прикладів для АК, UASAKP — одна з найбільш функціональних. Невелика вага та габарити, міцна конструкція без люфтів, можливість налаштувати приклад під себе, роблять його гарним вибором для стрільців-спортсменів, працівників силових структур, а також для просто шанувальників збройового тюнінгу.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами