Тактичний рюкзак олива з жорсткою спинкою Gladstone - об'ємом 70 літрів US-510

Код:  445550900

Тактичний рюкзак олива з жорсткою спинкою Gladstone - об'ємом 70 літрів US-510

Код:  445550900

Є в наявності

1 992

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак оливи з жорсткою спинкою US-510
Цвет: олива
Розмір: 75*35*25
Ви маєте колекцію тактичного спорядження, тепер вам потрібен чудовий рюкзак із навісними сумками, щоб усе туди помістилося. У цьому рюкзаку є весь простір і всі функції, які вам можуть знадобитися, коли ви перебуваєте в полі, у поході або готуєте свою одноденну сумку для позбавлення комах.

Gladstone має дуже велике основне відділення з двома внутрішніми сітчастими кишенями на блискавці. Це ідеально підходить для організації всіх ваших основних товарів, великих або малих. А також одна внутрішня відкрита верхня кишеня з трьома швидкознімними ремінцями. Великий передній мішечок на блискавці з двома сітчастими кишенями чудово підходить для перенесення товарів, які вам потрібні під рукою.

Чудові характеристики продовжуються двома знімними бічними кишенями на блискавці зі швидкорознімними пряжками та внутрішніми кишенями. Плечові ремені можна налаштувати за допомогою двох D-подібних кілець і регульованого та знімного плечового ременя із сітчастою підкладкою для комфорту та відведення вологи. М'яка сітчаста задня частина відводить вологу, а один верхній і один бічний ремінець із ременем із засувкою і швидкознімними пряжками для полегшення перенесення. важке навантаження. Цей тактичний рюкзак чудовий, і він саме те, що потрібно кожному туристу, мандрівникові.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Нейлон
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами