Військова форма Убакс + Штани Піксель Тактична форма Бойова Сорочка ЗСУ Армійська форма НАТО Армійський костюм 54

Код:  447026615

Військова форма Убакс + Штани Піксель Тактична форма Бойова Сорочка ЗСУ Армійська форма НАТО Армійський костюм 54

Код:  447026615

Немає в наявності

3 820

Гарантія. 14 днів, обмін/повернення товару Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект форми SPAG складається з тактичної рубашки UBACS Убакс — це бойова тактична сорочка, призначена для носіння під бронежилетом або як самостійний елемент одягу. Вона має анатомічний крій, що ідеально повторює лінії тіла, забезпечуючи максимальний комфорт. Сорочка виготовлена за інноваційними технологіями з двох видів тканини: ріп-стоп із брудовідштовхувальним просоченням, і кроєм який гарантує відмінну вентиляцію та комфорт під час носіння.

Дизайн сорочки передбачає наявність двох кишень на передпліччях, які закриваються на блискавки, що дозволяє зручно зберігати необхідні речі. На кишенях розташовані широкі липучки, які підходять для шевронів і патчів. Нижня частина рукавів оснащена клапанами з липучками для індивідуального регулювання посадки.

Ці штани отримали низку покращень: змінили форму кишень, додали кріплення для кліпси, а бічні карго-кишені тепер мають два додаткових фронтальних входи на блискавці. Додатково було розроблено нові передні кишені для смартфона чи інших необхідних речей, а клапани задніх кишень адаптовані для швидкого доступу.

Штани відрізняються високою міцністю завдяки подвійному підсиленню в області сідниць і колін, а також посиленим кутам кишень. Стандартний набір кишень доповнюється бічними накладними кишенями на липучках у зоні колін. Пояс оснащений двома кнопками, а ширину штанин можна регулювати за допомогою липучок. Дві липучки під колінами та регульований пояс із еластичними вставками забезпечують комфортну посадку.

Характеристики

Розмір
Колір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів, обмін/повернення товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами