Тактичний чорний костюм SoftShell для поліції Поліцейська форма 50

Код:  447026870

Тактичний чорний костюм SoftShell для поліції Поліцейська форма 50

Код:  447026870

Немає в наявності

3 715

Гарантія. 14 днів, обмін/повернення товару Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний чорний костюм SoftShell для поліції Форма поліції чорна Police Армійський чорний костюм Поліцейська форма

Костюм SoftShell чорний – це преміум класу одяг, виготовлений із сучасної трислойної тканини SoftShell. Ця інноваційна тканина об'єднує три ключові компоненти: мікрофліс для утримання тепла, мембрану, яка забезпечує захист від вітру та дощу, і еластичний поліестер з водовідштовхувальним покриттям для відштовхування пилу та бруду.

Костюм вирізняється легкою вагою і відмінною дихаючою здатністю, завдяки ергономічному крою, що підлаштовується під анатомію тіла, не обмежуючи свободу рухів і забезпечуючи максимальний комфорт.

Куртка має подовжений фасон і оснащена чотирма кишенями: двома внутрішніми, двома зовнішніми спереду, двома на рукавах і однією великою скрізною кишенею ззаду. Усі зовнішні кишені закриваються на блискавку та оснащені вентиляційною сіткою Cool Mesh. Додатково куртка обладнана вентиляційними клапанами під пахвами на блискавках та регульованим низом за допомогою утяжок з пластиковими фіксаторами.

На рукавах передбачені липучки для патчів або шевронів, а манжети регулюються та фіксуються липучками. Каптур має ергономічну конструкцію, яка не заважає рухам та огляду, оснащений захисним піддашком і регулюється утяжками з пластиковими фіксаторами.

Штани мають унікальний крій від Camotec, включаючи ергономічні виточки в зоні колін і спеціальні вставки в промежині, що забезпечують комфорт при тривалому носінні та запобігають натиранню. Пояс завищений для надійної фіксації та захисту від холоду, застібається на дві вертикально розташовані металеві кнопки. Штани також обладнані шістьма кишенями: двома спереду, двома ззаду та двома по боках.

Костюм ідеально підходить для використання в форменому одязі військових та охоронних структур.

Характеристики:

  • Тканина SoftShell
  • Склад: 100% поліестер

Характеристики

Розмір
Колір
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів, обмін/повернення товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами