Осушувач Silent Dry Pioneer + багаторазовий

Код:  447557729

Осушувач Silent Dry Pioneer + багаторазовий

Код:  447557729

Є в наявності

1 328

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Pioneer - це багаторазовий осушувач вологи від виробника Silent Dry. Виріб призначений для осушування зовнішнього повітря в межах простору, об’єм якого становить не більше 20 л. Об’єм поглинання вологи становить 36 г±10% / цикл (25°C,85%RH)

Осушувач ідеально підходить для використання під час відпочинку на природі, заняттях спортом та інших видів активного відпочинку, де необхідне дотримання вологи в межах певного балансу, який залежить насамперед від виду застосування. Крім того, даний виріб можливо вмістити в збройових кейсах для запобігання корозії металевих частин зброї та інших видів хімічних пошкоджень, викликаних високою вологістю. Також осушувач можна використовувати під час сушіння тактичного або страйкбольного спорядження, а також риболовного оснащення.

Pioneer оснащений індикатором вологи, завдяки якому можливо слідкувати за дотриманням термобалансу при використанні. Виріб виготовлений із міцного кремнію та має захисний корпус.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами