Вставні тактичні тактичні наколінники WinTac хакі

Код:  447878345

Вставні тактичні тактичні наколінники WinTac хакі

Код:  447878345

Є в наявності

300

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Завдяки багаторічному досвіду в сфері мілітарі ми заснували торгову марку, яка характеризується надійністю, практичністю, доступністю. Тому купити наколінники тактичні, вставки в штани від ТМ WinTac - це ідеальний вибір військового для тактичних дій.


При створенні даного антитравматичного спорядження були використані лише преміальні комплектуючі. Захисні наколінники виконані з термоплатику (чашка) та матеріалу ЕВА 10мм. Призначені для використання з брюками (штанами), які мають спеціальні кармани для даних наколінників. В нашому асортименті є такі штани (CamForma Штани STALKER).

Чашка наколінників виготовлена з термопластику, який за своїми властивостями дуже міцний та в той же час гнучкий та еластичний матеріал. Пом'якшувальна накладка (вставка) виготовлена методом лазерного крою. Сам матеріал - це високоякісна ЕВА з домішками еластану. Етиленвінілацетат дуже еластичний, комфортно облягає коліно, що забезпечує комфортне використання, захищаючи суглоби від ударів. Матеріал не проминається, і здатний відновлювати свою первісну форму, що дозволяє даній військовій амуніції довго вам служити.

Наколінники військові хакі кріпляться за допомогою липучки, яка йде в комплекті. Користувач сам може вибрати місце для фіксації липучки, в залежності від обраної моделі штанів.

Характеристики

Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами