Приціл Discovery Optics VT-R 6-24x42 AOAC

Код:  448035023

Приціл Discovery Optics VT-R 6-24x42 AOAC

Код:  448035023

Є в наявності

3 870

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Discovery Optics VT-R 6-24x42 AOAC

Приціли серії VT-R від компанії Discovery Optics мають високоякісні оптичні характеристики та надійну функціональність за відносно низькою ціною, що робить ці приціли доступним варіантом для любителів стрілянини та новачків з обмеженим бюджетом. Дана серія прицілів розрахована для використання на дрібнокаліберному (.17 HMR, .22 LR) і пневматичному PCP і CO2 зброї.

Приціл Discovery Optics VT-R 6-24x42 має повний набір функціональних можливостей для стрільби легкими кулями на граничні для цих боєприпасів відстані. Просвітлена оптика з значним об'єктивом 42 мм і сітка з підсвічуванням, дозволяють отримати якісну картинку навіть у глибоких сутінках.

Особливості прицілу Discovery VT-R 6-24x42 AOAC:

  • З лівого боку прицілу розташований барабан з нішами для 6-ти патронів кал. 22.
  • Поряд з барабаном регулювання яскравості прицільної сітки розташований горизонтальний майданчик для розміщення рівня, який допоможе правильно встановити приціл на зброю.
  • Оптична система VCF з фірмовим багатошаровим покриттям Fully Multi-green Coated (коефіцієнт світлопропускання 95%) забезпечує широке поле зору та гранично чітку та контрастну картинку мети на будь-якому збільшенні. Об'єктив діаметром 42 мм поряд із просвітленням пропускає достатню кількість світла для стрілянини в глибоких сутінках.
  • Сітка HMD розташовується у другій фокальній площині, залишається незмінно тонкою на всьому діапазоні збільшень. Дозволяє точно фіксувати ціль та утримувати її в точках.Підсвічування прицільної сітки має 5 рівнів яскравості в червоному та зеленому кольорах.
  • Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліка 1/4 MOA. Запас поправок за висотою/горизонтом становить 30 MOA. Щоб встановлені зміни не збивалися під час транспортування, барабанчики мають функцію блокування (Zero Lock). Також є функція скидання на нуль (Zero Reset).
  • Відбудова паралаксу на об'єктиві від 5 ярдів (4,5 м) до нескінченності дає можливість чітко визначити мету на будь-яких відстанях.Діоптрійна корекція дозволить скоригувати чіткість зображення під індивідуальні особливості.
  • Технологія Discovery Tes (корпус прицілу - цільна трубка з авіаційного алюмінію T-6061, оброблена на верстаті ЧПУ) робить конструкцію прицілу міцною і надійною, а анодоване покриття захистить корпус від утворення подряпин і появи сколів при падіннях або необережному поводженні. Приціл повністю герметичний. Оптичні канали заповнені осушеним азотом, який перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз.

Приціл VT-R 6-244x42 AOAC підійде для полювання на дрібну дичину, навчальної, розважальної та практичної стрільби на середніх дистанціях.

Характеристики

Мінімальна кратність, х
Тип прицілу
Максимальна кратність, х
Розмір / діаметр передньої лінзи, мм
  • 42
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами