Монокуляр нічного бачення GSCI PVS-14C Gen 2+

Код:  448119743

Монокуляр нічного бачення GSCI PVS-14C Gen 2+

Код:  448119743

Є в наявності

219 500

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель PVS-14C від GSCI Advanced Photonics - це революційна версія монокуляра нічного бачення. Цей винятковий прилад широко використовується в різних місіях і операціях, завдяки останнім технологічним досягненням, безцінним відгукам професійних користувачів і більш ніж 30-річному досвіду GSCI в області інженерних розробок. PVS-14C відмінно працює в різних умовах, від міських до польових зі складним рельєфом і перешкодами.

Це універсальний багатофункціональний прилад, який можна використовувати як портативний пристрій, монтувати на штатив, кріпити на шолом, або навіть як автономну систему, що встановлюється на зброю. Для більшої універсальності його можна оснастити трикратним або п'ятикратним об'єктивом для спостережень на великі відстані. Крім того, PVS-14C має додатковий зовнішній порт живлення, що дозволяє безперешкодно підключатись до акумуляторної батареї GSCI MVP-240™ або інших портативних джерел живлення. Функція ручного регулювання підсилення забезпечує максимальний комфорт перегляду з мінімальним навантаженням на очі оператора.

Особливості приладу:

Надзвичайно широкий діапазон спостереження завдяки оптимально розробленій оптичній системі та нічній оптиці з високою відносною апертурою 1х27 мм (F1.2).

Кут поля зору - 40° (при оснащенні 18-мм трубкою підсилювача зображення).

Вбудований світлодіодний ІЧ‐освітлювач.

Індикатор низького заряду батареї.

Датчик захисту від яскравого світла при високому рівні освітлення.

Джерела живлення: 1xAA, 1xCR123 або MVP-240.

Час роботи від джерела живлення: 40 годин (АА), 240 годин (MVP-240).

Робочі температури: від -40°C до +50°C

Модель PVS-14C комплектується кріпленням GSCI GR8 ™. Це вдосконалене низькопрофільне кріплення на шолом для оптико-електронних приладів, спеціально розроблене для військових та правоохоронців. Це кріплення виготовлене з легкого, але міцного алюмінієвого сплаву 6061-Т6, що дозволяє йому витримати суворі умови інтенсивної експлуатації.

Кронштейн має 8-ми позиційне регулювання, що забезпечує ширший діапазон позиціонування та дозволяє користувачам досягти оптимального кута огляду відповідно до їхніх конкретних потреб.

Низькопрофільний дизайн робить його зручнішим у використанні і забезпечує максимальну функціональність. Кріплення легко та швидко встановлюється і знімається.

Хід (вниз-догори) - 130 градусів.

Регулювання нахилу: 0-17 градусів.

Налаштування висоти: до 27 мм.

Регулювання відстані від окуляра встановленого ПНБ до ока: до 45 мм.

Кріплення: ластівчин хвіст/байонет.

До комплекту також входить адаптер J-Arm - сполучна ланка між головним пристроєм або кріпленням на шолом і монокуляром нічного бачення. J-подібний кронштейн має ергономічний дизайн і дає змогу повертати встановлений пристрій від лівого до правого ока, а також виконувати тонке кутове регулювання для забезпечення комфортної роботи. Адаптер виготовлений з алюмінієвого сплаву T6061 з твердим анодуванням. Легкий і компактний, він важить менше ніж 70 грамів.

Характеристики

Температура експлуатації
  • -40 - +50° C
Країна реєстрації бренду
  • Канада
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами