Рукавички Mechanix Original XXL Мультикам

Код:  448328675

Рукавички Mechanix Original XXL Мультикам

Код:  448328675

Є в наявності

1 218

1 134

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички The Original від Mechanix Wear підходять для військових, оперативних співробітників різних спецслужб, спортсменів-стрільців, мисливців, мандрівників-виживачів, страйкболістів, велосипедистів та мотоциклістів тощо. Завдяки анатомічному крою рукавички добре пристосовуються до форми руки, забезпечуючи високий комфорт.

 

Особливості тактичних рукавичок The Original Multicam Mechanix Gloves

1. Для пошиття долоні використовується штучна шкіра завтовшки 0.8 мм, котра забезпечує якісний захист та не обмежує рухливості долоні. Цей матеріал дозволяє працювати з сенсорними екранами, не знімаючи рукавичок. Це ідеальне поєднання спритності та міцності, можна використовувати для смартфонів, планшетів та будь-яких ємнісних пристроїв з сенсорним екраном під час патрулювання або в польових умовах.

2. Тильна сторона рукавички виконується з запатентованого матеріалу TrekDry, котрий містить 94.5% поліестеру, 5.5% спандексу. Тканина забезпечує гарну вентиляцію, терморегуляцію, відведення зайвого тепла та вологи. Підходить для трисезонного використання.

3. Посилені області великого та вказівного пальців значно підвищують довговічність рукавичок.

4.  Застібка з термопластичного каучуку TPR на велкро забезпечує надійну фіксацію на зап’ясті, запобігає зісковзуванню рукавичок та потраплянню бруду і сміття на руки.

5. Тактичні петлі для перенесення полегшують зберігання та забезпечують надійне кріплення рукавичок до польового спорядження.

6. Рукавички Mechanix можна прати в пральній машині. Увага! Не можна використовувати відбілювачі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами