Магазин FLARM для карабина "Цвиркун" кал. 9 х 21 (30 патр.)

Код:  448850561

Магазин FLARM для карабина "Цвиркун" кал. 9 х 21 (30 патр.)

Код:  448850561

Є в наявності

5 601

5 092

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Напівавтоматичний карабін Flarm ЦВІРКУН S (Tsvircoon S) PCC у калібрі 9х21 мм є цивільною версією знаменитого пістолета-кулемета Stribog SR9A3 9x19 мм, який виробляє словацька компанія Grand Power. Tsvircoon S виготовляється за ліцензією зі збереженням усіх його деталей і габаритів. Карабін призначений для полювання і спортивно-розважальної стрільби.

Модель вирізняється невеликими габаритами і низькою вагою, а також зручністю експлуатації та обслуговування.

Ствол оснащений заводським дульним гальмом-компенсатором для зменшення підкидання і віддачі.

Перезаряджання карабіна відбувається за принципом вільного затвора з роликовим замиканням, стрільба ведеться із закритого затвора.

Карабін, крім затвора, ствола і механізмів зі сталі, виготовляється з алюмінію та пластику. Алюмінієвий верхній ресивер зверху оснащений інтегрованою планкою Picatinny для встановлення оптичного прицілу або коліматора. Система M-LOK на цівці і коротка планка Picatinny знизу дають змогу встановлювати додаткові аксесуари, наприклад, ЛЦВ. Нижній ресивер і складаний приклад карабіна виготовлені з високоміцного армованого пластику, завдяки чому зброя виходить легкою і при цьому не втрачає міцності. Приклад складається вправо і фіксується в складеному положенні. Стрільба з карабіна можлива тільки при розкладеному прикладі.

Спусковий гачок - прямий, зусилля спуска становить 2,7 кг.

Органи управління - кнопка скидання магазина, запобіжник і важіль затворної затримки - двосторонні. Ручку зведення також можна переставити на інший бік для зручного використання як правою, так і лівою рукою.

Карабін оснащений механічними прицільними пристосуваннями - мушкою і ціликом, а також складними діопричними, які дозволяють вести точну стрільбу на відстані до 50 м.

У комплект входить пластиковий кейс для зберігання і транспортування зброї та 3 магазини: на 10, 20 і 30 патронів.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами